[]

beyoğlu hayal kahvesi

buraya can gox'u dinlemeye gideyim dedim ama sözlükteki yorumları okuyunca felaket bir yer canlandı gözümde.

ekşici beğenmemezliği mi, doğruluk payı yüksek mi bu eleştirilerin? sakin sakin adamı dinleyip çıkmak mümkün değil midir yani?


 
Can Gox'u hayal kahvesinde dinledim, ekşideki yorumları okumadım ama tam olarak şikayet edilen durum nedir? Stadyum değil, ayakta durulan standart bi mekan sonuçta. Bi insan ne kadar fazla beklenti yüklenebilir ki oraya giderken? Benim tecrübeme göre bahssettiğiniz şey mümkün, ben o şekilde yaptım.


  • pandispanya  (06.08.14 13:12:49) 
biri kalabalıktan (aşırı kalabalıktan) şikayet etmiş. çalışanların kabalığı, sahnenin/sahne önünün falan rahatsızlığından bahsedilmiş. iyi şeyler de var arada.

ben mekana hiç gitmedim, insanlara temas etmeden, ayakta durup terden ölmesem yeter bana.
  • reavelyn  (06.08.14 13:16:27) 
Çalışanlar genelde g.tü kalkık hayal kahvesinde, doğrudur. Ben genelde ses sistemi açısından önemsiyorum; bu kısım fena değil. Mekana biraz erken gidip kendinize bi masa bulabilirseniz tam kalabalığın en ortasında kalma durumunu nispeten hafifletebilirsiniz. Bi yerden sonra "müziğin sesini duyanların" da gelmesi durumu olabiliyor. Öyle izdiham şeklinde değil elbette. Ama çok rahat bir alan da diyemeyiz. Yine de her şeye rağmen değer mi? Bence de


  • pandispanya  (06.08.14 13:22:51) 
ayakta durup terden ölmesem dediğimde anlatım bozukluğu olmuş, ayakta durmak da sorun değil ebnim için. tıkış tıkış olmasa yeterdi. ama anlattıklarınızdan sonra sıcak bakmaya başladım olaya.

son olarak, fiyatlar ne durumda içeride? örnekle açıklayabilirseniz çok sevinirim.
  • reavelyn  (06.08.14 13:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.