[]

taksicilerle uğraşmak

bugün resmen bu olayın fitilini yaktım çünkü taksici teröründen gına geldi artık. sol şeritten 20 ile giden bir taksinin yol boş iken götüne girdim ama öyle böyle değil aramızda max 15 cm kalana kadar girdim bu hemen sağ kaçtı el kol hareketi yaptı bende yavşak yavşak gülüp uzaklaştım. bundan sonra böyle yol vermeyeceğim türlü türlü piçlikler yapacağım. aranızda böyle davrananlar var mı ya da bu konu hakkındaki fikirleriniz neler ?




 
dayak yeme riski var.


  • ormanelfi  (06.08.14 12:07:18) 
aq inip dövmeye kalksan hızlıca dövüp uzaklaşman lazım zira ibneler hemen toplanıyorlar karınca sürüsü gibi, büyük dayak yersin. sen de onları taciz et camı açıp ana avrat söv. döveceğim diyorsan hızlıca nakavt edip uzaklaş.


  • fallthepieces  (06.08.14 12:08:30) 
taksicilerin yanında minibüscüler de çok onun bunun çocuğu afedersin. geçenlerde bi arasokaktan anayola giriyordum. minibüs ile 200 metre var. döndüm. 200 metreden bana korna çalıyor. ne var ne çalıyosun falan yaptım. birşeyler söyleyip uzaklaştı.


  • false pretension  (06.08.14 12:09:06) 
@ormanelfi doğru diyorsun o yüzden birden fazla taksicinin bulunduğu yerlerde yapmayacaksın tek yakaladıklarına işte.


  • lathspell  (06.08.14 12:09:38) 
Ozellikle taksici,dolmuşcu gibi a ibinelere ne yol ne prim veriyorum.


  • diss0640  (06.08.14 12:09:45) 
tek yakaladıklarına acıma ez böcek gibi. gerekiyorsa buradan toplanıpta dövmeye de gideriz haber et.


  • fallthepieces  (06.08.14 12:11:08) 
Yol vermiyorum asla ama dayak yemekten de korkmuyo değilim


  • bana da mi lolo  (06.08.14 12:11:29) 
Sorsan "ama onlar ekmek parası için çalışıyolar" derler. Biz sanki arabayla bütün gün sahilde geziyoruz.

Bütün taksiciler birbirini kötüler. Mecburen taksiye bindigim zaman gaza getirip başka taksicilere sövmelerini sağlıyorum.
  • oldboy  (06.08.14 12:12:24 ~ 12:15:28) 
Bu konuda babama hayranım adam taksicilere minibüsçülere deli gibi atar yapıyor bigün dedim neye güveniyon böyle diyo ki bağırıp çağırınca polis sanıyo salaklar dokunamıyor.

Bir gün başına bi iş gelmesinden korkuyorum :D
  • eli  (06.08.14 12:40:07) 
motor kullanırken cebimde taş bulunduruyordum. atıyordum bunlara. biber gazı al. heriflerle tartıştığında in arabadan git adama açık camdan bas gazı. istersen iki tane de yumruk atar yüreğini soğutursun. ayrıca bütün gün boyunca iş de yapamaz. ama ters teperse başına iş alabilirsin.

dip not taksicilere/minibüsçülere karşı şiddet yanlısıyım ben.
  • mr fusion  (06.08.14 13:51:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.