[]

Canavar gibi cep telefonu ama nasıl getirilecek?

Şöyle bi telefon var : www.merimobiles.com gayet güzel ve ucuz. Ayrıca ücretsiz kargo.

Forumlarda falan bakıyorum getirtebilen de var gümrükte telefon bırakıp parasını çar-çur eden de.

Var mı duyuru aleminde bu konuda tecrübesi olan ?

Bu arada telefonun IMEI ile ilgili sorunu yok , MTK çiplerde bu sorun kolayca çözülüyo.

 
mtk 6589lara da bakabilirsin tavsiye olarak.

gümrük işi biraz şans biraz gönderende bitiyor. arkadaşımın aldığı telefonu gümrükten geçmesi için hard disk kutusunun içine saklamışlar. ikinci posta ile de aksesuarları geldi. fiyatını düşük gösterip 'gift' olarak işaretlemişler. böyle bi satıcı bulursan veya konuşup bunları yaptırabilirsen geçer sanıyorum.
  • icim urperiyor  (05.08.14 16:54:01) 
Bu fiyatla gümrükten takılmadan geçer. 200 dolar ve uzerinde problem olur ki, farkını %20 ödeyip gene alırsın.


  • simbolmina  (05.08.14 17:51:51) 
@simbolmina telefonlar her turlu takiliyor. 5$ olsa bile.


  • mattiadestro  (05.08.14 18:30:56) 
500 mb ram ney la?
andoridlerde az ram başa bela.

  • etna  (05.08.14 18:43:53) 
bak burda bile ortak nokta bulamadık biri geçer biri kalır diyo??
@etna : 200TL telefonda 500mb iyi bi rakam :)

  • ernecati  (05.08.14 18:50:44 ~ 18:51:26) 
sar değeri nedir ona bir bak, bu tip çin malı telefonlarda bu değer tavan oluyor. cepte taşınıyor bu aletler ilerisi için çok sakat. 10 galaxy s4 parası verseniz dahi satın alamayacağınız hasarlar bırakabilir.


  • zebragibi  (05.08.14 19:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.