[]

anadolu yakası veteriner

veterinerimden çok sıkıntılıyım. durmadan hill's mama öneriyor -hill's dünyanın en kötü mamalarından, amerika'da veterinerler birliğine sponsor diye tüm dünyada öyle bir etkisi var.- yeni iç parazit hapı gelmiş diye çat diye yutturuyor falan. bunlar benim gözümde hep köpeğimin sağlığından çok kendi ticari kaygılarını düşündüğünü gösteren hareketler. ayrıca, mekandaki eski veteriner sadece belediyede çalışmaya döndü. şimdiki arkadaş oldukça genç, yeni mezun ve güvenimi kazanamadı şu ana dek.

anadolu yakasında;
- hill's mama önermeyen ve hatta kendi dükkanında bulunmayan mamayı önerebilecek kadar dürüst
- belli bir yaşa ve dolayısıyla belli bir tecrübeye ulaşmış
- traş esnasında anestezi kullanmayan
- fiyatlar konusunda da aşırı ucuzluk beklemiyorum ama halden anlayan, öğrenci evinde köpek bakıyorum dediğimde belli güzellikler yapabilecek


bir veteriner var mıdır bildiğiniz?

 
traşı bilmem de.. selimiye hayvan hastanesi, kadıköy belediyesi hayvan hastanesi, iyidir.

bir de serkan varmış halitağa da öneriyorlar hiç gitmedim.
  • mr fusion  (05.08.14 14:55:09) 
traş için anestezi kullanan veteriner işini bilmeyen veterinerdir. gereksiz bir şeye anestezi kullanan birini istemediğim için kriter olarak belirttim.


  • jacknife  (05.08.14 15:04:40) 
benim eşşek sıpasının (kedi) doktoru iyi. bizimki 5 yaşında ve 4 kere mart gazisi oldu. her seferinde de doktor bizimkini tedavi etti (aslında yamadı desek daha doğru olur. her seferde bir tarafında koca bir yarayla geliyor eşşek). traş konusunda (benimki kedi olduğundan dolayı) bilgim yok.


  • tururo  (05.08.14 15:11:37) 
traş konusunda veteriner değil de kuaför önerebilirim, müjde kedi kopek kuaförüne götürüyorum ben, çok memnunum.
veterinerimden önerecek derecede memnun değilim açıkçası.
bir de hills çok iyi bir mamadır.
  • tiny penny  (05.08.14 16:42:51) 
Semt neresi acaba?


  • innerbliss  (05.08.14 17:30:00) 
ataşehir, içerenköy taraflarındayım ben. çok uzak olmadığı sürece her yere giderim. beykoz falan demeyin yeter.


  • jacknife  (05.08.14 17:35:26) 
Kozyatağı'nda Cat&Dog Veteriner Kliniği var, veteriner Umut Bey. Çevremde ne kadar hayvan sahibi varsa -çoğumuz kediliyiz- oraya yönlendiriyorum, hepimiz de memnunuz.
-Ödeme yapamadığım çok zaman oluyor, veresiye yapıyor sağ olsun, bir kere de gık demiyor.
-Şimdiye kadar cebini düşündüğünü gösteren bir hareketine rastlamadım.
-Sağlık konularında kafası biraz rahat; ciddi bir belirti, sıkıntı olmadıkça tedirgin olmama müsaade etmiyor. "Olur öyle, geçer, bir şey olmaz, takip et yeter" gibi. Normalde anladığım kadarıyla diğer veterinerler direkt ilaç dayıyorlarmış.
Velhasıl kelam memnunum, tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla anestezisiz traş da yapıyor. Şöyle tırt bir sitesi varmış ulaşmak istersen: www.catdogveterinerklinigi.net
  • monster of puppets  (05.08.14 22:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.