[]

Dev yer minderi

şimdi evin salonunun bir tarafı komple cam. hafif bombe yapan cam, fransız balkonu diyebiliriz aslında ama pek öyle de değil. 6.7 metre kendini.

neyse, ya ben bu camın dibine baya 3-4 tane dev minder koymak istiyorum. çoğu zaman oraya uzanayım, camın hafif tümseğine bira şarab falan koyayım açayım tv'yi izleye izleye zıbarayım. güzel fikir, hatta buna benzer 1-2 örnek de görmüştüm yabancı dekorasyon sitelerinde de kaydetmemişim.

hah neyse bana şimdi bu dev minderlerden lazım. netten falan bakınca en büyüğü 70x70ti ki bu ihtiyacımı karşılamıyor. bir insanın büyük bölümünü kaplayabilmesi lazım bu arkadaşın.

1. fiyat
2. yer veya site :(

 
hani bu armut koltuk yapan yerler vardır. onlara istediğin ölçüyü söyleyip yaptırabilirsin. koltuk döşemesi yenileyen yerlerde yapar. yorgancılar da yapar. fiyat kullanılan malzemeye, ölçülere ve pazarlığa göre değişir. kumaşı ucuza alabilirim diyorsan kumaşınla git, fiyat daha da düşer.

yer belirtirsen, bulunduğun yerde armut koltukçu, olmadı koltuk döşemecisi, olmadı yorgancı nerede yardımcı olabilecek olan çıkar illa..
  • warrior princess  (05.08.14 11:07:24) 
terziye beğendiğiniz kumaştan istediğiniz ölçüde diktirebilirsiniz.
ucuz kumaş pazarı vardır, oradan zevkinize göre alabilirsiniz.
sonra da döşemeciden onun içini dolduracak kırpık sünger alın (kilosu 5 lira gibi bir şey ama süngerin 1 kilosu 1,5 minder falan doldurur) elyaf çabuk çökme yapacağından oturma minderi için uygun değildir. kıprık sünger daha dayanıklı olur.
  • balik kraker  (05.08.14 11:11:54) 
yorgancıya git +1

şu ebatlarda şu kadar minder yapmanızı istiyorum ne kadar kumaş lazım de. sana kaç metre alacağını söylesin. sonra git bir kumaşçıya istediğin kumaştan al. yorgancıya ver. istediğin şekilde, istediğin sertlikte mis gibi yapsın.
  • sir gawain  (05.08.14 11:17:05 ~ 11:17:22) 
Abi o minderler uzanmalik falan pek rahat olmuyor. Yaptiracaksan biraz kalin olsun mumkunse.


  • icim urperiyor  (05.08.14 11:21:08) 
önce kumaşcıya gidip istediğin kumaşları alacaksın, sonra döşemeciye gidip istediğin ölçüleri söyleyip diktireceksin.

çok basit bir iş, anadolu yakasındaysan ben yardımcı olurum.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (05.08.14 11:26:04) 
Paşabahçe'de gördüm geçen, baya kocaman minderler.
Sitesinde yok galiba bulamadım ama gidip bir bakın isterseniz.

  • rabbititus  (05.08.14 11:27:08) 
evmanyada 100x100ler var 30TL dolaylarında. ve fakat firma pek tutulmuyor.
yaptırmak/diktirmek bence de daha mantıklı.

  • icemint  (05.08.14 11:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.