[]

Ben yarasa mı oldum?

Ciddiyim. Nedense yataktan kalktıktan sonra yorgun, zaman geçtikçe dinlenmiş oluyorum. Saat 22:00-01:00 arası en zinde dönemlerimi yaşıyorum bir gün içinde. Saat 13:00 gibi filan acayip halsiz oluyorum. Yerimden kalkmak istemiyorum. Kollarım bacaklarım yorgun oluyor. Sıcağın etkisi var mıdır bunda? Doktora gitmeli miyim?

Ha bir de gece 2:00-3:00 gibi yatıyorum. Kalkma saatim ise derslere göre değişiyor bazen 07:30 bazen 10:00. Hafta sonları 12:00 gibi uyanıyorum.

Anlatınca şimdi çok düzensiz bi hayat gibi geldi.

 
bende de var aynı sorun koyu bir kahve hallediyor benim işimi. dene bakalım belki sana da yarar.


  • ayiadam  (01.07.09 17:18:45) 
eheh pek düzensiz değil inanın.

doktora gitmeye gerek yok bence. uyku saatinizi biraz daha erkene çekmeye filan çalışın. akşamları spor yapıp en geç 12 gibi yatın, kalkınca ister istemez zinde olacaksınız. sporun yorgunluğunu filan atmış olursunuz..
  • dambil  (01.07.09 17:38:03) 
Gecelerin sessizligi-sakinligi-huzuru bagimlilik yaratiyor bunyede. Gece ayakta olmak mutlu ediyor beni. Hele ki yazin gunduz vakitleri cekilmez oluyor (Istanbul'da), toz-toprak-sicak-gunes puff.

Bu arada 2'de 3'te yatmak cok da anormal bir durum degil bana gore. Ben kimi zaman 5'te 6'da yatiyorum. Su siralar is-guc de yok, ondan olsa gerek.
  • msb  (01.07.09 17:45:54) 
saat 12'de uyuyup 20'de uyandığım dönemler oldu. gayet normal sizinkiler.


  • surtunme kuvveti  (01.07.09 18:03:52) 
Biyolojik saatini bozmuşsun.
Kişiden kişiye değişir ama, örneğin(tabi bunları şimdiki uyku/yaşam düzeninden memnun olmadığını varsayarak söylüyorum, yani mutluysan, kafana göre takıl derim ben) bir hafta boyunca ne olursa olsun, her gün tam olarak aynı saatte, mesela o7.oo da kalk ve aynı hafta her akşam tam olarak aynı saatte yat, o da mesela 12.oo olsun(yetişkin bünyeye 7 saat uyku yeter hesabı). Bunu bi dene, olmazsa 2 hafta, 3-5-7 hafta dene. Sabahları cin gibi olacağının garantisi benden.

  • the bourgeois  (01.07.09 21:53:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.