[]

Çok acil! Kusma+İshal

Şimdi arkadaşlar dün akşamdan beri uyuamnadım zaten bi huzursuzluk vardı üzerimde. Ama bazen oluyo bana öyle uykusuzluk falan önemsemedim. Bu sabah çok çok az yedim ve saat 11 gibi şiddetli kusma+ishal başladı. Biraz yatayım geçer dedim ama uyuyamadum. Sonra biraz düzelir gibi olunca az haşlanmış patates+biraz karpuz yedim. Biraz önce tekrar kusma+ishal ama nasıl kusuyorum 10 dakika ellerim uyuştu titredim falan. Biraz elimin uyuşması falan geçti. O arada aklıma emedur geldi evdekilere emedur aldırdım içtim bi tane. Korktum yaw arkadaşlar ne yapsam bi yardım edin




 
doktora gitsen?


  • henry gale  (01.07.09 17:09:28) 
hastaneye git hemen. serum bağlıyorlar. evde kendi basına uğrasma. cok sağlam mikrop kapmıssın bir yerden. havuza falan gittin mi_?


  • ayiadam  (01.07.09 17:10:44) 
doktora gitmeli. ben zamanında tükrüğümü kusar hale gelmiştim. patates filan yalan bir noktadan sonra.


  • eyke  (01.07.09 17:10:51) 
zehirlenmiş olabilirsin, hatta böyle bir şey varsa saçma sapan şeyler yemek yerine bol su falan içmelisin fazladan kafana göre ilaç almaman lazım git doktora baksınlar.. neymiş ne değilmiş.


  • ilse  (01.07.09 17:13:59) 
-doktor değilim, doktora gidiniz-

benim çocuklarım için doktorun tavsiye ettiği "acile gitme" uygulaması şöyle: 4 saat içinde 3 defadan fazla kusarsan, acile gidiyorsun, serum takıp herbişiye bakıyolar.
  • zkurmus  (01.07.09 17:14:07) 
Selamlar, tanıdığım bir kaç kişi de benzer belirtilerle hastaneye gittiler. Sebebi rota virüsü çıktı. Genellikle çocuklarda görülmekte ancak, bu şekilde yetişkinlerde de sorun yaratıyor.
Doktora gidip sorunun ne olduğunu kesinleştirmenizi ve tedavisini yaptırmanızı tavsiye ederim.

  • HATT0  (01.07.09 17:14:53) 
is arkadasim 1 aydir hastanede rota virüsünden dolayi en iyisi hastaneye gidin serum baglasinlar


  • pembeli kiz  (01.07.09 19:33:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.