[]

nasıl ekonomik kiralı ev bulurum?

iş yerim şuan mecidiyeköyde ama kağıthane ya da bomontiye taşınacak bizim grup. daha tam belli değil.
bulunduğum yerden çıkmak istiyorum ama eve de ayırabileceğim öyle iyi bir bütçem yok, kaldı ki ailesel destek mevzu bahis değil.

beşiktaş, kabataş, şişli, tünel belki aklıma gelen yerler. tek başıma gece eve dönerken (işte 12 falan öyle çok da gece değil) ödüm elime gelmeden bir yerlerde yaşamak istesem, nasıl ev bulabilirim? metroya yakın olsa, evin orda da otobüs durağı çok uzak olmasa daha ne isterim..
netteki emlak sitelerinde bu kriterlerde olup bir de duvarla örülü pencereleri olmayan evler 1000tlden başlıyor ve bunlar stüdyo falan.
daha kirası 500-600e ev yok mu hiç? nasıl bulabilirim sizce bir yolu bir sırrı var mıdır? emlakçı mı dolaşmalıyım?

 
500-600 zor ya. Hatta imkansız. Yokuşlarına katlanırım derseniz Fulya'da 1000'in altında bulmanız mümkün olabilir. Başkasıyla kalmayı düşünmez misiniz?


  • auroraaurora  (05.08.14 02:36:29) 
gülbağ'da 700 -800e bulunur.500 600'e beylikdüzü gibi uzak yerlerde bulunur anca :(


  • lampetia  (05.08.14 02:48:47) 
var öyle bir düşüncem, hatta bir iş arkadaşımla üstün körü açtık muhabbetini konuştuk falan da.. artık öğrenci değilim, boş eve çıkmanın depozitosu fatura açtırması en önemlisi de eşyası var. tek başıma olsam tek oda, belki bir apart bulurum ayarlarım diyordum. iki kişi olunca 2+1 falan gerekir şimdi ya.. of ne bileyim..


  • shubulubapshubaptishaluva  (05.08.14 03:18:29) 
Tek oda veya stüdyo bütçenize göre zor bulursunuz. 2 kişi olursanız depozitoyu, emlakçı komisyonunu, eşya masraflarının bir kısmını paylaşırsınız. Eşyalı evler de oluyor. Beyaz eşyası olsa yeter size. Diğerlerini de ikinci elden ayarlarsınız. Ev arkadaşı arayanların ilanlarına da bakın isterseniz. Kurulu düzene gitmek daha kolay herhalde.


  • auroraaurora  (05.08.14 03:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.