[]

Facebook Arama motorunda istenmeyen kişinin görünmemesinin yolu?

Arkadaşlar atıyorum "A" yazdığım gibi, daha önce 50 kere aradığım ayşe bilmemne diye biri çıkıyor. Ama ben çıkmasını istemiyorum. O kişiyi engellemeden, arama sayfasında en başlarda çıkmamasını sağlayabilir miyiz?

Teşekkürler..


 
tüm cookieleri silmeyi denedin mi? geçmişi tüm verilere şifrelere sertifikalara kadar silsen mesela?


  • shubulubapshubaptishaluva  (05.08.14 01:27:00) 
başka kişiyi arasan da yine başta kalıyor...


  • dergus  (05.08.14 01:34:54) 
mümkündür bu yol.
şimdi doğrudan şu yöntemi uygulayın:
hareketler dökümü---> sol taraftaki seçenekler arasından ilk "daha fazla"----> ara--->sağ üstten "arama kayıtlarını sil"


bu kadar. bunu istediğiniz kadar istediğiniz zaman yapabilirsiniz.
  • m e b  (05.08.14 01:36:57 ~ 01:38:47) 
arama kayıtlarını silince sadece kimi aramış olduğun siliniyor. a yazınca yine o kişinin ismi başta çıkıyor.


  • dergus  (05.08.14 01:42:58) 
O kişi arkadaşınızsa ve de diğer arkadaşlarınıza oranla daha fazla iletişim halindeyseniz facebook bunu yapıyor maalesef.


  • m e b  (05.08.14 01:48:54) 
arkadaşım değil, zırt pırt arattığım biri sadece.


  • dergus  (05.08.14 01:51:46) 
anlıyorum.

shubulubapshubaptishaluva'nın da dediği gibi bilgisayardaki çerezleri, internet gemişini temizlediniz mi? sonra da arama kayıtlarını facebook'tan silince düzelebilir.


benimki düzeiyor mesela.
  • m e b  (05.08.14 01:56:44) 
a'dan z'ye bütün geçmişi sildim, tarama verileri, şifreler vs, her şey dahil. yok olmuyor. facebook bunu kendi hafızasında tutuyor galiba.


  • dergus  (05.08.14 02:11:17) 
"Search suggestions can't be deleted, but your search history can."

www.facebook.com
  • ufukcel  (05.08.14 02:22:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.