[]

bilinmeyen film sorusu

geçen gün bi arkadaş wicker man'den bahsederken (size de tavsiye ederim tabii) dedi ki ben de bi film izlemiştim. bi kasabada kadının evini basıyor birtakım insanlar. kadın polis/şeriften yardım istemişken onlar da kötü çıkıyor. kadın tecavüze uğruyor ormana kaçıyor falan filan. sonra devam filmindeyse kadının intikam alması anlatılıyomuş. belki hepsi tek film içindedir onu da bilmiyorum. arkadaş ismini hatırlayamadım. aklına bişey gelen var mı acaba? aklıma last house on the left gelmişti ama o da değil anlattığı aslında.




 
bunun kitabını okumuştum bi olaylar vardı ama böyle değildi sanki. ama emin de değilim baya oldu. bi bakıyım o zaman.


  • tepedeki psychedelic adam  (04.08.14 23:48:53) 
I Spit on Your Grave

yeni versiyonu gayet iyi bence yenisini izle. beğenirsen bunun muadili ''Funny Games''
  • baykus kusu  (09.08.14 00:20:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.