[]

niye orjinal dvd veya vcd alan insanlar hor görülüyor

demek istediğim internet var indir deniliyor ama ya virüslü çıkarsa ya yanlış film çıkarsa orjinal dvd aldığında kafan rahat tak dvdye bas tuş ev konforunda rahat rahat seyret haksız mıyım ekşi duyuru ahalisi ?




 
indirmek bin kat daha kolay dvd almaktan. piratebay'e gireceksin filmini aratacaksın rating'e seed'e vs. göre sıralayacaksın bakacaksın iki üç yoruma iyi güzel çalışıyor demişse 2-3 kişi çat indireceksin ki bu yüzde yüz sorunsuz olması için. yüksek seed'e sahip filmler zaten orijinaldir. dvd ise git al eve dön oynatıcıya tak. evden çıkmana gerek yok 20-25 mbps bir internetin varsa indirmene bile gerek yok artık indirmeden film izleten sitelerde baya kaliteli filmler var artık, ha yok ben indiricem dersen de tabii ki gerçek değil ama 720p filmler 800 mb'lık falan yarım saatte iner.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.08.14 23:46:35) 
1. hor görmem de vcd alanı garipserim bu devirde, ha ilgili eserin DVD'si çıkmamıştır ya da ulaşılamamıştır anlarım o zaman.
2. zamanında sağlam dvd arşivi yapmış birisi olarak diyebilirim ki sıfır dvd lerde bile takılma problemi olabiliyordu, bazı çift disk versiyonlarda bir diskin kutudan çıkmaması ya da kutunun daha jelatinini açarken kutunun parçalanması (çok dandik malzeme kaynaklı) gibi daha başka ilginç problemler de yaşanabiliyordu.
3. orijinal dv-vcd olayında telif hakları-emek-hak/hukuktan öte kafaya böylesi problemleri öncelikli takman da ilginç. unutmuş olmana yormak isterim.

EK: hele şu durumda hiç hor görmem: sizde önemli bir yeri bulunan filmin özel bir DVD versiyonu içerisinde yönetmen yorumu-kamera arkası görüntüler-fotoğraflar-yapım aşamaları-çıkarılmış sahneler gibi güzel ekstra özelliklere sahip olması durumunda ya da DVD'ye eklenmiş özel anlatım ve görsellerle bütünleşmiş bir açıklayıcı kitapçık olması durumunda. Artık çok takip edemiyorum ama Türkiye DVD versiyonları ile yabancı ülkelerdeki versiyonlar bu içerikler bakımından farklılaşıyordu.
  • candanag  (04.08.14 23:47:43 ~ 23:56:46) 
Yani 2014 yılında artik cd dvd bana biraz hamallik gibi geliyor. Nereden indirmeniz gerektigi bilirseniz virus olayina hic bulaşmassiniz ki yillardir 1080 kalitesinde dts sese sahip filmler indiriyorum.


  • karacigerim vur kadehlere  (04.08.14 23:48:20) 
haksızsın tabii. öncelikle her aradıgın filmi bulamıyorsun orjinal olarak ama ineternette öyle mi? lebi derya.. virüslü çıksa ne olacak bilgisayarında çok önemli devlet sıraları mı mevcut? ya da indirdiğin şey farklı bir film çıksa ne olacak? git başka bir tanesini indir. ki artık da böyle bir şey kalmadı.

ayrıca en önemli şey; yiyecek ekmeği içecek suyu zor alıyoruz parasızlıktan nasıl gidip sürekli dvd alalım lan.
  • nun  (04.08.14 23:50:04) 
dediğin sebeplerden değil ama, koleksiyonculuk için dvd alıyorum ben hala çok da seviyorum. Ayrıca kamera arkalarını ek görüntüleri izlemeyi çok seviyorum.

En sevdiğim dvdlerimden biri "Lord of the Rings 12 dvdlik set" hayvan gibi kamera arkası var. Bir de "Ultimate Matrix" 10 dvd. Filmleri bu dvdlerden hiç izlemedim hd'lerini indirdim ama kamera arkaları! :)
  • rodriguez2  (04.08.14 23:57:17) 
ben parasının kıymetini bilmiyor ve teknoloji cahili diye dusunurum
internet varsa dvd almakla cope para atmak arasında pek bir fark yok
izlediğim filmlerin ve dizilerin dvdlerini alsaydım bir ev parası vermiştim belki de.
  • partizan  (05.08.14 00:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.