[]

bazen bütün hayat enerjinizin çekildiğini hissediyor musunuz?

nedensizce zaman zaman depresyonda gibi hissediyorum. hiçbir şey yapasım gelmiyor. yorgunluk çöküyor. her şeyden nefret etmeye başlıyorum. tahammülüm kalmıyor hiçbir şeye. kısa süreli oluyor bunlar bazen bir iki saat bazen bir iki gün ama sonra geçiyor bir süreliğine.

hani South Park'ın bir bölümünde Stan'in başına gelmişti her şeyi bok gibi görüyordu. onun gibi işte.

bunlar neden oluyor? size de oluyor mu? nasıl geçiriyorsunuz bunu? çözümü yok mu?

 
son bir haftadır öyleyim. zaman azaldıkça benim bu isteksizliğim daha da artıyor. kolumu kaldırmak istemiyorum. stres sebepli olabilir, bilemedim.


  • devilred  (04.08.14 22:41:03) 
bana da oluyor. stan kadar olmuyor ama oluyor yani. arkadaşlarla dışarı çıkınca falan geçiyor ya da uyuyup uyanınca. ancak bir ara baya bi uzun sürmüştü diye hatırlıyorum. bildiğin öle mal gibi geziyordum.


  • nun  (04.08.14 22:41:49) 
Oluyor. Her seyden tiksiniyorum. Annem o halimi "sen yine niye kuyrugunla kavga ediyorsun?" sorusuyla ozetliyor mesela. Durumu cok iyi anlatan bir soru bence. Ajhshsh
Sonra kendiliginden duzeliyor. Stresli bir donem haddinden fazla uzadiginda oluyor bana.

  • ay nov kung fu  (04.08.14 22:45:13) 
sıklıkla oluyor. kendiliğinden geliyor, kendiliğinden gidiyor... başka sebep varsa da ben göremiyorum.

genel olarak hareketsizliğimden kaynaklandığını düşünüyorum. aktif bir hayatım olsa bu kadar çok düşüş yaşamazdım herhalde. kondisyon gibi görüyorum biraz.
  • pescador  (04.08.14 22:47:12) 
sık sık. az önce tavana bakıp ağlamaya yakınsadım mesela. sebepsiz de olabilir, kabul etmek istemediğimiz nedenleri de olabilir. çok kurcalamanın alemi yok. işte sonra güzel bi şarkı seçip, müziğin sesini açıyoruz. genelde geçmiyor ama, sonra bi ara geçiyor ne de olsa.


  • bxgx  (04.08.14 23:01:39) 
bana da olmakta. bu konuda araştırma yapıyordum geçen. en aklıma yatkın şu çıktı karşıma belki size de yardımcı olur: bazen yaşadığımız bazı olaylar bizde derin izler bırakıyor. bizim o an bu acıya katlanma ya da o yaşadığımızı tam anlamda bitirmeye, yaşamaya vaktimiz, imkanımız olmuyor. o da beynimizde birikiyor ve bilinçaltımızdan baskı yapıyor. biz de nedenini bilmediğimiz bir karanlığın içine çöktüğümüzü düşünüyoruz. aslında geri plana ittiğimiz şeylerin izleriymiş onlar vs vs


  • noxell  (04.08.14 23:04:36) 
Evet bu aralar her sey basiyor bunaltiyor her seyden tiksiniyorum nefret ediyorum hicbir sey yapasim gelmiyor. Havalardan diye düşünüyorum


  • zipparabon  (05.08.14 01:47:59) 
Ben de. hem de gene ruh halim tamamen öyle. beni mutlu eden şeyler anlık, geçici, tamin etme gücü düşük...
her zaman bir melankoli havası vardır iç dünyamda; yalnızlık, ekonomik durum, sosylojik ve kişisel nedenler hep böyle bir ruh hali içinde olmama neden oluyor.

şarkı dinliyorum, hüzünleniyorum. kitpa okumaya çalışıyorum kafam almıyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama o enerjiyi bulamıyorum.
  • m e b  (05.08.14 01:54:00) 
hayır. neden oluyoru açıklamak çok uzun sürer. kısacası depresif olma öfkeli ol.


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (05.08.14 02:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.