[]

saç boyamak, kaş almak vb.

önümüzdeki 6 ay boyunca ispanyada yaşayacağım. saçlarım normalde koyu kahve siyah, açık kahveye boyatmayı düşünüyorum. türkiyede olmayacağım için boyama işlemini kendim yapacağım. ilk defa kendim boyayacağım, rengi tutturabilir miyim?

bir de kaşımı nasıl kendim alacağım? burada haftada 1 kuaföre giderdim şimdi onu yapamayacağım.

pedikür,manikür, ağda vs yi atladım. bir de saçlarımıj boyattıktan sonra kaşlarımın rengini nasıl değiştireceğim.

 
ben 19 yaşımdaki halimle koyu kahve olan saçlarımı kırmızıya boyuyordum yurtdışındayken. bence gitmeden önce burda bi pratik yaparsan görebilirsin, en kötü ihtimalle gitmene yakın zamanda kendi rengine geri dönersin.

kaş rengi hakkında fikrim yok, ben kırmızıya boyamamıştım ehihi. kaşlarını da kuaförün aldığı kadar düzgün olmasa da kendin alabilirsin ya, alamaz mısın? en kötü ihtimalle şöyle bi toparlarsın.
  • letheavendangered  (04.08.14 19:39:40) 
İspanyada kuafor yok mu


  • bes  (04.08.14 19:46:39) 
Hangi sehir. Bazi sehirlerde agdacilar ucuz. 7 ay kaldim ben, 6 kutu agda goturmustum. Yetti kil payi ile.

Kas isi hakkaten zor. Ben ilk once fazlaliklari kendim aldim. Biir kere de 25 euro'ya bir guzellik merkezinde aldirip onun ustunden devam ettim. Orada da sac boyasi var rahatlikla Loreal ve Kolleston bulursun. Kolleston'un adi baska bir seydi ama kutudan tanirsin.

Bir de kas makasi candir.
  • aychovsky  (04.08.14 19:48:03) 
Adim basi kuafor var ve Avrupa'nin geri kallanindan ucuz. Ama kas almiyorlar, sadece sac. Bir de kuaforlerin ingilizce bilmesini bekleme. Madrid ve Barcelona degilse halkin da ingilizce bilmesini bekleme. 'Onler kisa, arkaya dogru uzayacakk. Arka kat kat'i ispanyolca soylemek cok ilgincc bbir deneyim


  • aychovsky  (04.08.14 19:58:25) 
Hic kafana takma, simdiden kendin yapmaya basla. Baktin olmuyor kendi rengine boyarsin sacini.
Kendi kasini almak da zor bisey degil, almadan kalemle ciz seklini sonra da sira sira al. Hemen abanma, sakin sakin halledersin.
Eger cinliler ispanyayi da sarmislarsa kesin agdaci manikurcu salonlar vardir adim basi, kas biyik filan da aliyorlar onlar, olmadi onlara gidersin.
Bana sorarsan birkac deneme yanilma sonrasi hepsi kendin yapabilecegin seyler, sahsi killigimdan dolayi kendi sacimi kesen bir insana donusrum ben mesela.

Olur hic dert etme.
  • nwnd  (04.08.14 20:16:10) 
@yesilimtrak Bende de sözlük + konuşma kartları + fiil çekimleri kitabı vardı ilk başta. Sonra konuşma kartlarını attım ama gerisi hep kaldı.


  • aychovsky  (04.08.14 20:38:09) 
hayatında hiç mi kaş almadın? kaşını kuaföre aldırmak çok garip lan. alıcan eline cımbızı, tık tık, tamam. kaş rengi de saçını boyadığın boyayı sür azıcık sağa sola değdirmeden 5-10 dk bekler ve sil. renk değişimini görürsün zaten.


  • trachemys scripta elegans  (04.08.14 23:31:19) 
Ben hic kuafore aldirmadim kasimi bugune kadar.. ilk seferinde arkadasim almisti sonra hep kendim aldim ve modaya gore degistiriyorum ara ara.. diyecegim o ki cok kolay bi sey alisirsin zamanla. Sacinin rengi de mantikli bi kere boyarsan uzun sure idare edersin onunla. Ben olsam kisaltirdim boyarken de rahat ederdim.


  • matmazelclara  (07.10.14 01:19:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.