[]

gelmiş geçmiş en salak soru olabilir, müzik mi eğlence mi?

öncelikle afedersiniz çok acayip bir soru olacak ama, elime bir miktar para geçti. yıllardır bir müzik aletine başlayasım var ama buna başlarsam alet çok pahalıya gelecek ve kurslardan bıkar mıyım başarabilir miyim bir türlü güvenemedim.


bi yandan da diyor ki şeytan al bi ps4 oyna oyna daha sonra sıkılınca satarsın ya da sıkılmazsın.

diğer şeytan da diyor ki salla her şeyi önümüzde sömestr var yurtdışı falan gezersin bi hafta on gün.


-------------------

soru çok boş bi soru biliyorum. bu kişiden kişiye değişen bir şey ama havadan böyle lök diye para gelince ne yapacağımı bilemedim.

 
gez toz. enstrümanı sonra öğrenirsin ama gezip tozmak için zaman her zaman bulunamıyor.


  • bira sisesi kapagi  (04.08.14 15:30:35) 
gezersin bir hafta on gün.
yurt içi. yurt dışı.

  • icemint  (04.08.14 15:30:46) 
Enstrumanin devamini getireceksen onu al.

Yoksa yamacparasutu ogren bi yamacparasutu al takil haftasonlari. 3 secenekten de iyi.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (04.08.14 15:34:06) 
Gez toz, son kurusuna kadar.

Para olunca zaman olmuyoMUS, zaman olunca zaten para olmuyo onu hepimiz biliyoz.
  • cecilia  (04.08.14 15:35:41) 
kendine güvenemiyosan hiç başlama gez dolaş


  • sirena  (04.08.14 15:37:05) 
çok gezen mi eğlenir çok ps4 oynayan mı? :D gez dolaş derim.


  • rodriguez2  (04.08.14 16:14:06) 
ya gezmek çok iyi de 10-15 gün gezilir yurtdışında maksimum. ama bi playstation bi müzik aleti öyle mi 5-6 yıl takılırım ya. hep düşünce bu kafadaki.


  • a darkness coming  (04.08.14 16:39:59) 
hiç gitmemişsin sanırım.


  • icemint  (04.08.14 16:47:20) 
gezide yaşadıklarının hatıraları, öğrendiklerin, edindiğin tecrübeler de ömürboyu ama


  • sirena  (04.08.14 16:58:14) 
Gez


  • bes  (04.08.14 17:21:05) 
PS4 falan güzel şeyler evet ama hiç bir zaman bir enstrüman çalmanın, bir resim yapmanın, herhangi bir sanat eseri çıkartmanın hazzını vermeyecek. 5 sene sonra "ulan müziğe başlasam şimdi mis gibi çalıyor olurdum, hala oturmuş fifa oynuyorum" dersin. neşeliyken, kafan bozukken, sıkılmışken her zaman sanata, özellikle müziğe başvurabilirsin. kurslar da illaki çok pahalı olacak diye bir şey yok, hatta çok pahalısına bulaşmanı önermem.


  • r_u_h  (04.08.14 17:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.