[]

Fotoğraf makinesi

Selamlar, ben de slr bi makine var, çok iyi bir şey değil. Geçen sene bi hevesle almıştım. Dağ bayırda da çekerim diyordum sadece şehir içinde değil. Neyse anladım ki bu slr olayı bana biraz ters, çantayı taşı, çıkar, tekrar çantaya koy filan. Zor geliyor yani bana. Sonra bunu satıp aynasız kompakt slrlerden mi alsam diye düşündüm. Taşıması kolay, daha seri çekim yapmak vb. Haklısınız benim gibiler slr makinelere dokunmamalı bile ama yaptık bi hata:) Bu durumda 1250 tlye kadar çıkarım. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

www.hepsiburada.com


Bir de ek olarak şöyle bir ürün buldum, baya iyi diyorlar.

www.hepsiburada.com

Başka bir ülkeye gittiğimde yanımda pratik bir şekilde fotoğraf çekebileceğim ama baya kaliteli fotoğraflar çeken bir makine arıyorum işin özü. Boyutunun küçük olması önemli. Lütfen bu işlerden anlamayanlar, sırf ayar vermek için bir şeyler yazacak olanlar kendini yormasın.

 
www.teknosa.com
16-50 mm lens de taşımak için kolaylık sağlar. fiyat uygun gibi.

  • edip  (04.08.14 13:46:37) 
bahsettiğin işlevi akıllı telefonlar fazlasıyla yerine getiriyor. optik kusurlar açıklık küçüldükçe azalır. tırnak ucu kadar kamera modülünden gayet güzel resimler çıkması bundandır.

iphone, galaxy-s gibi cihazlar tüketiciye hitab eten slr piyasasını neredeyse bitirdi. bence makineyi sat, kendine güzel bir telefon al. bir taşla iki kuş...
  • makineci  (04.08.14 14:24:47) 
www.vatanbilgisayar.com

Sensor kalitesi oldukca iyi, kompakt ve kaliteli sonuclar veren bir makina.
Isteklerinize uygun bir makinadir. Kesinlikle incelemenizi oneririm.
  • ventruefox  (04.08.14 15:30:53) 
Vizorlu olmasi diger mirrorless makanalardan one cikariyor bence.


  • ventruefox  (04.08.14 15:32:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.