[]

bir telefon alicam ama ne alayim sorusu daha

oncelikle belirteyim ki su an hali hazirda kullandigim telefon nokia 6110. yani oyle cok buyuk beklentilerim yok telefondan. ama devir degisti, artik akilli telefon almak lazim.

internete cok girmem. ama istedigim zaman da sorun cikarmadan da girsin.
oyun oynamam, video izlemem. ama ekran buyuk ve kaliteli olsun.
sarj uzun gitsin.
fotografi guzel ceksin.
offline navigasyon yuklenebilsin.
gerektigin pdf okuyabileyim. (bi telefon icin cok mu abes bi istek. ozellikle yurtdisi sehayatlerinde rough guideleri telefondan okuyabimek istiyorum)
oyle zirt pirt telefon degistiren, ay bu cok moda hemen alayim diyen bi insan degilim. o yuzden uzunca bi sure saglam kalsin.
dusmeye, darbeye dayanakli olsun cok citkirildim olmasin.
f/p iyi olsun dogal olarak ama 500-600 dolari da gecmesin.

simdi bilale anlatir gibi:

onceki duyurulara da baktim. lg g2 agir basiyor sanirim ama neden g3 degil de g2. ikisi arasinda 200 dolar fark var deger mi?

www.bestbuy.com
www.bestbuy.com

lg mi, nexus mu, samsung mu? iphone almam sanirim cok gereksiz pahali.

android, ios vs vs arasinda ne fark var?

gb mb cok mu onemli? en az kac olsun?

eylulu bekle yeni model cikacak demeyin, eylule kadar almis olmam lazim. ya da amerikada erken cikacaksa o da olabilir.

 
htc desire 500 anlatımlarına en uyguncihaz.


  • jamswety  (03.08.14 17:08:03) 
10 farkli cesit lumia var, hangisi?

lg dedim cunku duyuruda ne telefon alayim diye soranlara buyuk cogunluk lg g2 denmis.
  • halanne  (03.08.14 17:28:44) 
note 3 neo'ya da bakabilirsin. 1300 civarı telefon.
belirgin olarak g2 bu telefondan daha iyidir. ekran olsun işlemci olsun. ama kronik sayılabilecek şebeke, ses boğukluğu ve ekran sararması problemleri var. (artmayan hafızaya ve değişmeyen bataryaya takılsan bile)

  • aşksız prens  (03.08.14 17:42:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.