[]

Düşüncelerimi karşıya yansıtamamak

Bazen öyle durumlar oluyor ki, düşünüyorsun çok güzel içinden. Ulan diyorsun niye böyle filan hani. Ama karşına birini aldığında asıl düşündüğün gibi konuşamıyorsun. Kekelemeye başlıyorsun filan olasılıklar, .. Neden böyle olur acep nasıl geliştiririm kendimi arkadaşlar yardım eder misiniz bana ?




 
+1

Up up up
  • Idonthaveausername  (03.08.14 11:57:31) 
çok kitap oku. daha çok kitap oku. kitap okudukça kendini ifade edememe derdin bitecek. kelimelerin kölesi olmaktan çıkıp onları sana itaat eder hale getireceksin. istediğin şeyi istediğin gibi anlatabileceksin. bunun kişilikle falan alakası yok. korkmadığın, çekinmediğin sürece istediğin gibi aktarırsın karşındakine düşüncelerini.

ha nerden mi biliyorum? kendimden. türkçem çok iyidir ve hiçbir durumda "ya tam anlatamıyorum" falan demem gerekmiyor. ne gerekiyorsa anlatabiliyorum. ingilizcem ise iydir, sadece iyi ve çoğu zaman kelime yetersizilğinden sayıp sövüyorum konuşurken kendime.
  • sen git ben geliyorum  (03.08.14 12:00:04) 
@sen git ben geliyorum , cevapsız bırakmadığın için teşekkür ederim. hani çok olmuyor, bazen. Ya şunu yazarken bile düşünüyorsam benim gerçekten kitap okumam lazım evet. Eskiden böyle değildim. Ne kitapları okuyayım sence? Birde ben televizyon, dizi film hiç izlemem.


  • geceharamisi  (03.08.14 12:03:52 ~ 12:14:46) 
hitabet videoları izle ve metinleri oku birini seç taklit et


  • intern in the house  (03.08.14 12:34:24) 
klasiklerden başla okumaya. rus yazarlar, kafka, camus vs.


  • sen git ben geliyorum  (03.08.14 12:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.