[]

ben hep yorgunum?!

tam olarak 1 yıldır her gün yorgunum. işe de gitsem, evde de otursam, dışarı çıkıp gezsem tozsam da hep yorgunum. muhtemelen depresyon şeysi de, nasıl aşılır ki bu? artık hiçbir şey yapasım gelmiyor, işten eve erken geldiğim zamanlarda bile hemen yatıp uyuyorum, "oh be dünya varmış" diyorum sanki günlerdir hiç uyumamışım gibi.

bu arada beslenmeme dikkat etmiyorum, vitamin eksikliğim olabilir, ondan kaynaklı olabilir. 2 litreye yakın su içiyorum. acaba dışarıdan vitamin takviyesi mi alsam, pharmaton falan? kilo yapmayan öyle bir şey var mıdır?

bu arada, izmirde yaşıyorum. bu lanet sıcak yüzünden olması da büyük ihtimal ama kışın da böyleydim ben.

soru: üzerimdeki bu ölü toprağından nasıl kurtulurum?

 
laroxyl tb 1x1 (Yatmadan önce)


  • siradisi00  (02.08.14 20:31:56) 
su tüketimi mineralli soda ile desteklenmeli. iyi beslenmediğini düşünüyorsan ve depresif hissediyorsan arcalion iş görebiliyor.


  • satafatli  (02.08.14 20:53:08) 
düzenli olarak spor yap, ya da sahile yakınsan hafif tempo yürüyüş.


  • boozedin  (02.08.14 20:55:20) 
hemen güzel bir spor salonuna yazıl şöyle havuzlu tenis kortu çıtır kızlı


  • iguanamvar  (02.08.14 21:00:46) 
Tam kan tahlili yaptir. Ferritin, b12, d vitamini değerlerinin birinde illa ki bir sey vardir.


  • mandalina kokusu  (02.08.14 21:00:57) 
Tiroidlerine baktır. Aynı durumdaydım meğer tiroid yetmezliğim varmış.


  • amelie poulain  (02.08.14 21:20:04) 
imuneks


  • harekatamiri  (02.08.14 21:42:20) 
ben de oyleyim, kan tahlili yaptirdim tas gibi ciktim, meger sirf benim tembelligimmis diye hayal kirikligina ugradim hatta. pharmaton kullanmaya basladim ve etkisini gordum ama tabi olaganustu bi degisim bekleme. onun yani sira ogrencilik zamanlari gibi gec yatip sabahlari is icin erken kalkmak da yardimci olmuyor; uyku saatlerine de dikkat etmen gerekebilir, gunluk 7-8 saat onemliymis cidden. spor da evet oldukca etkili bi yontem hem duygusal hem fiziki acidan.


  • denizini arayan marti  (03.08.14 03:01:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.