[]

Yav bu kuşun derdi nedir ki?

Yavru muhabbet kuşumuz var iki aylık falan, sürekli kafesin tellerini sağı solu kemirme derdinde sanki. Kafesinde kursak için taşlardan var iki tane, beyaz oval şekilli, kalsiyum ihtiyacını gideren hafif taşı da aldık, yani o ihtiyaç için diye düşünüyorum. suyu yemi hep tastamam.

ama hala telleri suluğu falan bir yoklama derdinde...

acaba neden, birşeyi mi eksik yapıyoruz?

gagası falan mı kaşınıyor acaba?

bi ferahlatın beni yav...

 
kuşlar buldukları her şeyi kemirmeye programlanmış abi. normal halleri o yapacak bir şey yok. istersen bi tane mürekkep balıgı kemiği al koy.


  • nun  (02.08.14 18:45:08) 
@nun dediğin şu nane değil mi?

foto.akvaryum.com

var ondan ya..
  • 4530 merkez  (02.08.14 18:54:17) 
aynen abi. gerçekten kemirgen hayvanlar. bizimkiler duvarlarda göçükler oluşturdu kemire kemire. klimanın hortumu paramparça oldu. yani çaresi yok bu kemirme olayının dogalarında var


  • nun  (02.08.14 18:58:27) 
bizimkide öyleydi normal halleri


  • lcnkr  (02.08.14 19:01:22) 
benimki sinirlenince yapıyor genelde onu. kuşu her gün çıkarın sıcaklıyordur belki sinir yapmıştır ya da dendiği gibi sadece canı bir şeyleri kemirmek istiyordur.


  • dust in the wind  (02.08.14 19:19:40) 
Gerilince cok yapar. Laptopun tuslarini kemiriyodu bizimki de. Mouse un tuslarini da. Kemirmeye programli ama stresle artar.


  • icim urperiyor  (02.08.14 22:17:32) 
sıkıntıdan. 30 cm3 kafeste normal.


  • emm  (02.08.14 22:24:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.