[]

akp ile ilgili

öyle şeyler söyleyin ki;
* gerçekten ülke açısından kötü bir şey olsun
* belgeli kanıtlı olsun

(ananı da al git dedi, gavat dedi, reza çaldı gibi şeyler değil, ülke açısından olumsuz şeyleri söylüyorum)

 
dış politika; "komşularla 0 sorun"
kanlı bıçaklı komşumuz kalmadı...

  • livaneli kadir  (02.08.14 16:40:01) 
reza caldiyi kabul etmiyorsan daha bastan yanlis yoldasin. daha nasil bir belge istiyorsun bilinmez.
ayrica soylemler kanitli olarak mantaliteyi yansitir, bozuk mantalite de ulke hakkinda gercekten cok kotudur.

  • f_d  (02.08.14 16:41:18 ~ 16:42:26) 
reza çaldı çalmadı bilmem, ama bir akp'liye söylediğimde "mahkeme serbest bıraktı" demesin istiyorum.
söylediğim anda dut yemiş bülbül gibi olacakları şeyler lazım.

  • etna  (02.08.14 16:46:37) 
cihatçı örgütlere verdiği destek.
öldürülen bazı ışidçilerin üzerinden türkiye'de düzenlenmiş kimlikler, noter onaylı belgeler...vs çıktı. şu meşhur, hastanedeki tedavi görüntüsü de malum.
tır muhabbeti var. tabii reyhanlı saldırısı.
salladığı yalanlarla halkı kışkırtmak var. ülke açısından yeterince kötüdür, iç savaş çıkarma gayreti içerisinde olmaktır bu.
yargıya müdahaleyi de unutmamalı sanki.
birçok olay sonucunda direkt müdahale ile halkın haber almasını engellemesi de ülke açısından gayet kötü olsa gerek.
  • soso  (02.08.14 17:00:34 ~ 17:01:24) 
@etna, kanitlar ortada. Bilinmeyecek bir sey yok. Olaylar sonucu bir bakan Erdogan'i suclayarak istifa etti, sonra geri dondu. Haber kaynaklari siki kontrolde, haber alamiyoruz. Bunlar tarafsiz bakan rasyonel insanlar icin yeterli kanitlar.

Ek olarak konusulan kisinin rasyonel olduguna dair varsayim da dogru olmak zorunda degil. Bu kadar uzattiktan sonra soruya ilk aklima gelen cevaplari vereyim:

turgev'e 100m bagis, caglayan'in saati, bayraktar'in istifasi ve istifa ederkenki sozleri, gezi olaylarindaki polis siddeti, siddeti yapan polislerin korunmasi ve tesvik edilmesi, roboski/uludere saldirisi, soma kazasina goz yumulmasi ustune sirkete para verilmesi, reyhanli saldirisi, ulkedeki sadece resmi kayitlara gore 1.3M suriyeliler, siyasilerin emlak ranti, haber kanallarina devasa sansur ve manipulasyon, cuval olayi/diplomatlarin kacirilmasi gibi kucuk dusurucu olaylar, yargi guvensizligi, korukledikleri ulkedeki kasti kutuplasma, yaptiklari mezhepcilik...

bunlarin hepsi laga luga yapilmayacak, gercek kanitli olaylar. ve cok buyukler. daha tonlarca kanitli sey var.
  • f_d  (02.08.14 17:04:33) 
IMF'e borcu ödedik ekönömimiz süpeğğrf diye ortalarda dolaşırken aldıkları şu tip krediler çok garip mesela: (13 Haziran 2013'te screenshot almışım. Şu an baktım sitede bulamadım.)
imgur.com

  • ay nov kung fu  (02.08.14 17:05:58 ~ 17:06:19) 
iyi de bunları bir akpliye anlatsan bir tarafında olmaz ki. sigara içen adama sigara zararlı demek için uğraşıyorsun. aklı selim olan insan zaten parti bazlı düşünmez. hepsi aynı bok


  • patr  (02.08.14 17:13:13) 
  • dessy  (02.08.14 23:15:59) 
2004'te veya işte ilk dönemlerinde bir sene içinde; bir yasayı meclsiten geçirdiler, elbette bunda sadece akpye değil teklif eden onaylayan hazırlayan her bir kişinin de payı var, bu yasaya göre mecliste bir karar yahut yasa teklifinin içeriği türkiyenin lehine olsa bile, beynelmilel anlaşmalar ya da bağlı olduğumuz/olmadığımız beynelmilel kurumların çıkarlarıyla (örn. nato, bm vb.) çelişen bir şey varsa, o yasa kabul edilmeyecek. yani yasa mealen böyle bir sonuca götürüyor bizi, elbette açık açık benim yazdığım şekilde yazmıyorlar. üşeniyorum şimdi aramaya link vermeye vb. ama var böyle bişy.

- bir diğeri, amerika ve israil uçaklarını da vurabileceğimiz şekilde uçaklarımızın programlarını yeniden düzenlemeye çalışan aselsan mühendislerinin öldürülmesi hadisesi. yani bu ne demek? eğer böyle bir şey olabiliyorsa, biz bu ülkede hiçbir hükmü olmayan insanlarız, "ülke için" yapıldığı söylenenlerin hiçbiri bir şey ifade etmiyor hal böyleyken. bunu bilen birinin israil'e güya "kınama" falan yapan başbakanın rol kestiğini anlamaması da mümkün değil, ancak işine geldiği için "anlamamazlıktan geliyor" olabilir.
  • dafaiss  (03.08.14 00:36:56 ~ 00:38:12) 
gss

hayatımda gördüğüm en gerizekalı olay.
  • xu  (03.08.14 01:39:44) 
@zetahead: hayır değil, "türkiyede kanunları türkler biz müsaade ettiğimiz kadar, biz müsaade ettiğimiz zaman yapabilir ancak" demek mevzuubahis şey, bunun türkiye için iyi bir tarafı yok. beynelmilel hukuk ve anlaşmalar denilen şeyler amerikanın ırakı işgali ya da nato'nun insansız hava uçaklarını denerken afganistan'da belki her gün onlarca sivil öldürmesine müsaade edip meşruiyet kazandıran şeyler demek; hatta "fazla kaşınırsanız size de çıkabilir" deyü aba altından sopa göstermek demek.


  • dafaiss  (03.08.14 13:21:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.