[]

istanbul'da yüzme kursu, yüzme imkanı vb.

yüzme bilmiyorum ve öğrenmeyi, düzenli olarak yüzebilmeyi falan çok istiyorum. belim eğri, düzgün oturmamaktan her kemiğim kaymış durumda ona da iyi gelir diye düşündüm hem.

ama sorun şu ki 20 yaşında olduğum ve yüzme bilmediğim için öyle bi ortama girmekten çekiniyorum. yani bissürü insanın içinde kendimi deniz şortuyla cıblak düşünmek bile istemiyorum sjfsks. vücudu şekle şemale sokmuş olsam neyse de şu an recep ivedik'ten halliceyim. sinir bozucu.

bi de bu yüzme imkanı olan yerler çok lüks oluyo... yok saunaymış spaymış bilmem neymiş... ben sevmiyorum öyle. havuz tabii ki güvenli ve temiz olsun ama lüks olmasın işte. haftada 2 gün 3 gün gelip cayır cayır yüzelim stresimizi atalım sporumuzu yapalım, duşumuzu alıp sktir olup gidelim. çok zengin insanlar olmasın kshfsjk.

istanbul'da (ben kadıköy'deyim, çok uzak olmadığı sürece herhangi bir yer olabilir) nereye gidebilirim bu iş için, daha doğrusu gidebileceğim bi yer var mı?

şu an ayda 100 lira bile ayıramam ben ki en az 200-300'dür diye tahmin ediyorum bu tarz yüzmeli şeyler... önerilere göre, mekanlarla konuşup ona göre ayarlamaya çalışıcam.

ne yapalım?

 
burhan felek ayda 8 saat 100 ya da 120 tl'ydi.


  • widee  (02.08.14 11:57:09) 
www.sporas.com.tr

Belediyenin spor tesislerinden sana yakın olanı seçebilirsin. İki ay boyunca sadece 15 tl, sonra devam etmek istersen fiyat artıyor. Sitesinden bakabilirsin.
  • lifeislife5  (02.08.14 12:03:21) 
Şimdi baktım da Burhan Felek'te aylık 200 tl imiş.

Sana en yakın sanırım Ümraniye oluyor. Haftada 2gün aylık 110 tl. Öğrenciysen eğer yüzde 25 indirim var. 82,5 tl oluyor.

Tabii iki aylık fiyat 15 tl, bu söylediğim devam edersen olacak fiyat.
  • lifeislife5  (02.08.14 13:03:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.