[]

Sırtta çıkan kıllar

Siz kadınlar neden bundan bu kadar iğreniyorsunuz?

Anasını satayım sanki görende özelliikle sırtımızda oramızda buramızda güzel gözüksün diye ıkınarak kıl çıkartıyoruz sanar.


 
Çünkü iğrenilecek bi şey de ondan. Sonuçta biz kadınlar da, güzel gözüksün diye kolumuzda, bacağımızda kıl çıksın diye kasmıyoruz. Ama estetik kurallardır, bakımlı olmaktır, kendine güzel gözükmektir falan fişmekan özenli davranıyoruz. :)

Bi zahmet erkekler de aynı özeni göstersin. Göstermeli de. Göstermiyorsa da, kendi gibi kadınları beğensin. :P Bakımsız bakımsız. :P
  • barbara herhalde barbara manken olan  (02.08.14 10:44:40) 
modern toplum dayatması.


  • baldur  (02.08.14 10:46:10) 
yaani arkadaşa katılıyorum. Bizde bıyık bırakalım o zaman? Bacakları falan salalım gitsin böyle? Sırt kılı iğrenç bişey.


  • alaimisema  (02.08.14 10:46:29) 
Yok hocam kadinlar aslinda kil severler bakma sen oyle dediklerine bu cok modern hayat bize be dayatirsa onu dusunup ister hale geldik ama. O sirt killari ense killari falan erkegi erkek yapan seyler.

Not olsa kosa kosa gider aldirirdim ve evet sistemin kopegiyim
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.08.14 10:47:18) 
Kadınlar kıl mıl sevmez. Kabul edilmiş bazı bölgeler var kıllı olabilir erkekte. Sakal, bacak, kol ve göğüs. (ağzınıza kadar uzamıyorsa kıllar)
Ayrıca erkeklerin çooook büyük bir oranının kadının vücudunda saç, kaş, kirpik hariç bir tane tüye tahammülü olmadığını düşünürsek sırtınızdaki kıla laf ediyoruz diye isyan etmeniz çok komik. aşdkşasdka Modern toplum dayatması demişler bir de. asdlkadjadl

Sırtta kıl mı olur ya? Evrimini tamamlayamamış kurt adam gibi görünüyorsunuz.
  • ay nov kung fu  (02.08.14 10:52:35) 
Ne sırtımda ne göğsümde pırıl pırıl adamım heheh qüzel kızlar eqlesin xD :p
Hoş gözükmüyo abi ben erkek olarak kıllı hemcinslerimin kendilerinden rahatsız olduklarını gördüm estetik değil bi kere kim sever kılı anasını satiyim makineyle falan bi şekilde temiz tutmak lazım koku yapıyo pis görüntü oluşturuyo

  • bana da mi lolo  (02.08.14 10:55:00) 
biz kadınlar da kıl çıksın vücudumuzdan diye uğraşmıyoruz. ama sizler bizi eleştiriyorsunuz kolu kıllı, bıyıklı diye?


  • rock n roll  (02.08.14 11:08:05) 
modern toplum dayatması hashdashda diye gülen arkadaş taş devrinde yaşasaydın da böyle düşünecek miydin acaba? ya da tam tersine daha kıllıyı mı seçecektin kendine eş olarak?


  • baldur  (02.08.14 11:25:33) 
Simdi modern toplum dayatmasi olayi gercek de olsa sakayla karisik soylemistim ben. Ama bir insani killi diye veya herhangi baska bir fiziksel ozelligi nedeniyle dalha gecmek kucumsemek igrenc bi sey killi erkek killi kadin fark etmez kimsenin kimseyi kucumseme hakki yok abi o ne oyle killi killi igrenc hele hele evrimi tamamlayamamis falan diye. Insan evrimi beyinsel olmustur yani bizi farkli kilan sey budur bence asil hala insanlarin sirtindaki killa evrimsel surecteki yerini tespit etmeye calisan beyinler evrimini tamamlayamamistir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.08.14 11:31:38) 
@sadakatsiz haklı. Kadınlar da erkekler de nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar.
Ama siz pek alıngansınız.
@proleter Evrimini tamamlayamamış kurtadam demişim. Hani kurtadam insandır, sonra bir anda tırnakları uzar yüzünde ve vücudunun muhtelif yerlerinde ekstradan kıllar çıkar...
@baldur Modern toplumun dayatması demenizle dalga geçmemin sebebine gelecek olursam zaten aşikar olan bir olguyu sanki bu soruya cevapmış gibi sunmanızdı.
Evet modern toplum, evet dayatma bunu zaten hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki bu sırttaki kılın estetik algıların sınırladığını zorladığı gerçeğini değiştirmiyor.

Aynı hassasiyeti kol tüyleri yüzünden aşağılanan kadınlar için de göstermeniz dileğiyle.
  • ay nov kung fu  (02.08.14 11:47:50) 
estetik algı dediğin şey zaten modern toplum dayatması diyoruz da anlayacak gibi durmuyorsun pek.


  • baldur  (02.08.14 11:50:50) 
e bacak kılı alınması için bissürü alet edevat var. sırt kıllarını temizlemek için ne kullanalım? epilatörü sırtımızda mı gezdirelim, jilet vurup sırtımızda sakal mı çıkaralım? kızlar??? bunu da açıklayın??

ben kıllı sayılırım, sırtımda yok ve iyi ki de yok. bana çok çirkin geliyor. ama olan adama da "niye temizlemiyorsun bunları" diyemem açıkçası.

ben bu şekil geyinirim, bu bayan şu şekil geyinir, o şekil geyinir. isteyen istediği yerindeki kılı alsın, bıraksın. sevişeceği adam/kadın düşünsün. amaan. ben de eskiden çok manyaktım işte hiiiiç kıl olmasın tüy olmasın şimdi hoşlandığım kızın bıyığını buruyorum yani bunlar da değişiyo zamanla önemsememeye başlıyosun ne bileyim farklı farklı şeyler oluyo, kavga etmeyin bu yüzden arkadaşlar lütfen, güzel güzel sevişin
  • pescador  (02.08.14 11:55:08) 
pescador, arkadaşını çağır, sırtınıza ağda yapın birbirinizin. ya da lazer yaptırın :)
bizim kılımıza laf ediyor erkekler, onlar da kıllı gezmesin madem öyle.

  • rock n roll  (02.08.14 12:00:32) 
sırtım kapkara kıllarla kaplı, adeta bir ayı gibiyim fakat iki sevgilim de kıllarıma "bayıldıklarını" söylerlerdi. bak "olsun böyle de güzel ya" değil, "bayılıyorum" derlerdi.

seveni var, üzülme. bir gün sana da denk gelir.

sevgilin olmayan da kıllarına ne derse desin. siktir et. konuşur konuşur susar. kaale alma.
  • yirmisantim  (02.08.14 12:34:30) 
kıl genel olarak hoş bişey değil.

soğuk ağdayı deneyin. zor değil.
  • sttc  (02.08.14 17:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.