[]

Yeni Evli Çifte Ev Hediyesi

Fakülteden arkadaşım geçen yaz evlenmişti.
Düğününe gittik eğlendik.
Bu sene de evlerine davet ettiler.
Haftaya evlerine yalnız gideceğim.
Ne ev hediyesi almak gerekir?

Hanımını daha evvelden tanıyorum. Ama onla olduğumuz kadar samimi değiliz tabii. (Evveliyattan bahsettim; hanımı dedim ya la...) Ben 25 onlar 27 yaşındalar.

Şimdiden teşekkürler...

 
ben olsam bana çikolata şelalesi alınmasını isterdim.


  • seksen9  (02.08.14 00:08:45) 
Değer verdigim insanlara giderken, sık ve sevimli bir kahve fincanı takımı ve kutunun icine de çikolata ve kahve koyarak paketlerim, her kahve içtiklerinde beni hatırladiklarini ve mutlu olduklarini soylerler, onlar mutlu olunca ben de cok mutlu oluyorum. Ayrica bir de şu vardır, eksik bir eşya varsa kullanışli olanindan alınır, yeni evli cifte katki sağlanir.


  • Selektivite  (02.08.14 00:10:57) 
evlendikleri andan itibaren evlerinde yaşamaya mı başladılar yoksa yeni mi ev sahibi oldular ? eğer bir senedir oturuyorlarsa pek bir eksikleri kalmamıştır, borcam götürün :D

fazladan bir çaydanlık asla kötü olmaz. hoş, porselen bi çaydanlık alabilirsiniz.
ekmek kızartma makinesi olabilir. (tek yaşayan biri olarak bu aleti aldıktan sonra zevkle kahvaltı etmeye başladım)
bir fincan seti de olabilir.
  • empati kuramayan psikolog  (02.08.14 00:13:23) 
borcam dışında ne götürseniz mutlu olurlar eminim.


  • cilekli pasta  (02.08.14 00:21:00) 
14 aydır aynı evde oturuyorlar ve ne eksikleri var bilmiyorum.
Öyle de odun gibi sorulmaz tabi.

Borcam konu dışı ama asıl hediyeyle birlikte götürürken önceden şaka olsun diye verebilirim evet : )
  • midnight exe  (02.08.14 01:54:11) 
hediyelerimin kullanılacak bir şey olmasına hep dikkat etmişimdir. sen de öyle yap.


  • cemiyetin unlu simasi  (02.08.14 01:59:51) 
Borcam, kimsenin aklına gelmemiştir kesin.


  • semsemaki  (03.08.14 00:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.