[]

Emlakcilar kiralayacaklari/satacaklari evleri nereden buluyor?

Dukkan acip bekleyerek olmuyordur herhalde? Ev sahipleri ile nasil baglanti kuruyorlar?




 
gezip kiralık/ satılık ilanlarını arayıp ev sahiplerini ikna etmeye çalışıyorlar. bizim burada bir emlakçı arabayla geziyor, fotoğraf çekiyor. telefonla ilan sahiplerini arıyor. çok girişken ve gerekirse yüzsüz olacaksın, ağzın iyi laf yapacak, bilmiş bilmiş de konuşursan tamamdır.


  • rock n roll  (01.08.14 22:20:16) 
sahibinden'e bir sahibinden ilan koyarlarsa adamın başının etini yiyerek portföylerine alıyorlar.

mahalleyi gezerek hala eski camına ilan asarak kiracı arayanları arayarak yine dil döküp alıyorlar.

dükkana da geliyor, zaten çevresi de geniş olmalı muhitinde muhtar gibi her boku bilmeli.
  • [silinmiş]  (01.08.14 22:20:38) 
Muhtar, mahallenin eski bakkalı, mahallenin eski eşya satan dükkanı, falanı falanı emlakçı oluyor. Bu yüzden o çevre hep o kişiye veriyor evini. Bazen de ev sahipleri doğrudan kendileri gidip evlerini veriyorlar. Arkadaşların dediği gibi sahibinden olan numaraları arayıp kafa sikip zorla evi kendileri satmak istiyor. Denemek için bir ilan aç, arayanların yarısından fazlasının emlakçı olduğunu göreceksin. Ülkede çoğu emlakçı bok gibi, hiçbir iş yapmadan para kazanıyor. Normalde emlakçı aracı olarak aldığı parayla, ne bileyim en azından evi falan temizletse, ama yok, rutubet kokan bok gibi evlere bi kira parası alıyor puştlar. Aradaki 'güven' mevzusu böyle bir sistemi yaratmış olsa gerek.


  • helios  (01.08.14 22:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.