[]

KPSS Lisans P29 Puan Türü Hk.

Merhaba,

KPSS olayının hiçbir boyutuna vakıf değilim. Öyle ki mühendis olmama rağmen 3 oturum başvurusu yapmıştım. Hazırlanmadım ama 2 oturuma girdim. Puanlar açıklanmış bugün baktım P29 puan türünden 900 küsürüncü olmuşum. Bu puan türünden yaklaşık 150bin kişinin puanı hesaplanmış. Bu derece işime yarar mı? Daha spesifik soruyum bu sıralama bu puan türünden Elektrik-Elektronik mühendisinin işine yarar mı?

Anlayanlar yorumda bulunursa sevinirim dostlar,

Selamlar.

 
www.memurlar.net

iller bankasi , teknik uzman yardimcisi ilani takip et
  • cecilia  (01.08.14 21:31:50) 
80'i geçtin mi? 85 falansa p3 puanın kurum sınavlarına hazırlanmaya bak. 80'in altındaysa unut zaten hiç bi yere başvuramazsın bile.. doğrudan atanma ihtimalin de 0 olur.


  • accorbite  (01.08.14 21:45:50) 
@accorbite p29 80 üzeri evet. p3 demişin ama ben p29 sormuştum her koşulda p3 puanı önemli mi demek istiyorsun.


  • beta version  (01.08.14 21:48:32) 
@cecilia
İlller Bankası'nın geçmişteki ilanlarına göz attım işletmeciler için p29 istiyor, mühendisler için p1 istemiş.

  • beta version  (01.08.14 21:50:02) 
girdiğin a gurubu memurluk sınavları genelde o puan türünden alınacak kimseleri, kurumların yazılı veya sözlü sınavlarına sokmaya yarar.

ama sana özel ayrıca bir durum var; eski ilanları bir araştırmalısın, (büyük ihtimal) o puan türü için iktsadi idari bilimler veya hukuk fakültesi mezunu olmak gibi şartlar arayacak, mühendislik için kadro açmış olsa bile onu da herkesin girdiği genel bir puandan alacak.
  • iskila  (01.08.14 21:51:44) 
Bu yilki aciklamanin linkini attim ben.
hasmetbab gecen yil p1 istemis bu yil p29 isterim diye aciklama yapmis.
Yarin personel almiyorum hadi baska kapiya da diyebilir.
  • cecilia  (01.08.14 21:52:43) 
Iskila; teknik uzman demek; muhendis demek.

iktisat cozdurup, muhendis istihdam ediyor memleket.


iller bankasi sicak paranin oldugu banka degil.
Muhendislerden mutesekkil bir yapi imar organizasyonu.
  • cecilia  (01.08.14 21:54:51 ~ 22:00:18) 
@iskila
Araştırdıkça ifade ettiğin doğrultuda bilgilere ulaşıyorum. Açıklayıcı olmuş teşekkürler.
Kurumun kendi yapacağı sınava girmek için ön eleme sınavı vazifesi görmüş yani girdiğim sınav. Bu kpss olayları hagaten ço ilginçli, insan bazan hayret ediyor.

Ben bildiğim yolda, özel sektörde devam ediyim kafamı karıştırmıyım en iyisi.
  • beta version  (01.08.14 21:59:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.