[]

pegasus - rezervasyonu tamamlama

Merhabalar Hezarfen'in torunları. Kafamı karıştırdı bu herifler. Ben rezervasyon yap demedim biletin fiyatını da sabitlemedim kredi kartı bilgilerimi ebemin donunun rengine kadar aldılar ödememi de yaptım ama sonra bi baktım elde sadece rezervasyon numarası var.
Ulan hadi neyse bilet işlemlerinden halloluyomuş bişeyler ekleyip çıkarabiliyomuşsun yahut satınalma işlemi tamamlayabiliyomuşsun. E girdim baktım yok öyle bişey.
Sadece şu sağda görmüş olduğunuz seçenekler var. Nasıl halledicem şimdi?
Fiyatlar artmadan halledelim şu işi?

 
size satış bilgilerini eposta ile göndermişlerdir. elinizdeki rezervasyon numarası ile siteye girip check in yapabilirsiniz. ödeme alınmış olmalı, satın almayı yaptığınızı düşünüyorum. şüpheniz varsa arayın çağrı merkezini, doğrulattırın.


  • protothyas  (01.08.14 19:05:41) 
evet mail geldi bu durumda ben de acaba satın aldım mı diye düşündüm ama rezervasyon kelimesine takıldım. evet o daha kesin bilgi olur teşekkür ederim.


  • imfhh  (01.08.14 19:11:03) 
mailınıza bileti göndermişlerdir, kontrol eder misiniz? ödeme yaptıysanız almışsınızdır zaten rezervasyon diyor genelde pegasus biletlemeye de. rez no dediği şey bilet alsanız da öyle geçiyor.


  • prodeq  (01.08.14 19:20:49) 
bilet bilgileri şu şekilde geldi? (git: tinypic.com


  • imfhh  (01.08.14 19:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.