[]

Sıcaktan korunma yolları

Hava çok sıcak. Evde klima yok. Gece biraz serinlik oluyor o kadar. Sıcaktan nasıl korunmak lazım? Tavsiyeleri alayım




 
Ayaklı vantilatör ya da özellikle bilgisayar başında çok zaman geçiriyorsan USB Vantilatörlere bakabilirsin.

Dolapta sürekli soğuk su bulundurup, sık sık su içmek; suya alternatif olarak ayrandır, sodadır, meyve suyudur bilimum soğuk içilebilecek içecekler.

Ev ortamının müsaitliği ile doğru orantılı olarak üzerine rahat bir şeyler giyebilir hatta giymeyebilirsin.

Soğukça alışık değilsen hiç değilse ılığından bir duş bünyeyi toparlar, serinletir; bol bol alınız.

Oldukça estetik duran jaluziler bulunmakta piyasada. Perde yerine tercih edilebilir, güneş ışığından maksimum korunma sağlar böylece evin sıcaklığının tavan yapmasının önüne geçmiş olursun(özellikle gün ışığı direkt olarak bulunduğun odaya vuruyorsa).
  • Octavarium  (01.08.14 18:14:40 ~ 18:17:27) 
yatmadan önce duş almak, bol su içmek, yazlık nevresim kullanmak yani ince güzel pamuklu bunu nasıl anlatsam bilemedim pek anlamam da bazı nevresimler çok terletiyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.08.14 18:15:44) 
soğuğa yakın suyla duş al. başta zor geliyorsa suyu önce ılık aç, sonra suyun altındayken yavaş yavaş soğuğa getir.
marketlerde ucuz yollu vantilatörler satılıyor, raks falan. onlardan al bir tane, biz evde klima olmasına rağmen vantilatörle oturuyoruz.

  • innerbliss  (01.08.14 19:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.