[]

saat önerisi

selamos

renkli saat almak istiyorum. böyle kordonu kırmızı filan. hatta gövdesi de kırmızı (kırmızı herhangi bir renk olarak algılayabilirsiniz -sarı yeşil turkuaz vs..).

var mıdır bir önerisi olan? ama öyle işporta saati gibi dandik de olmasın istiyorum.

erkekim

 
benim gx56'yı vereyim size


  • protrek  (01.08.14 17:07:54) 
@protrek: aradığım tarzda bir şey değil bu. teşekkür ederim.


  • teritori  (01.08.14 17:09:23) 
kanka bende bu modelin morlusundan var.

www.swatch.com


birde casio'nun f91w modelinin renklilerinden var.


not:ağır erkekim.
  • camiroquay  (01.08.14 17:14:24 ~ 17:15:50) 
@camiraquay: yok hocam. o kadar ince saat sevmiyorum. sağolasın.

www.saat-kolsaati.com
mcdn01.gittigidiyor.net

aradıklarım aslında tam olarak böyle şeyler ama gidip de daniel klein diye dkny ve ck kırması yarrak kürek bir markaya para vermek istemiyorum.
  • teritori  (01.08.14 17:22:48) 
up watch'lara bak
www.upwatch.com
touch modelleri güzeli led modelleri de güzel fakat, bir bak
kırmızı mesela www.upwatch.com
hiç dandik de durmuyor, gayet tarz
  • anil  (01.08.14 17:53:30) 
abi o zaman sen sirkecide doğubankın yanındaki saatçiler çarşısına git. içerde böyle saatlerin çakmasını yapan yerler var. 250 300e kapatırsın.


  • camiroquay  (01.08.14 17:54:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.