[]

yeni mezun inşaat mühendisi

orta halli bir devlet üniversitesinden 2.likle (gpa: 3.25) yeni mezun oldum,seviyesini bilmediğim bir ingilizcem artık herkesin bilmese biliyorum diye cv'sine eklediği pek çok programa hakimim, yaklaşık bir buçuk aydır tanıdıklara sağa sola söyledik cv verdik ama umutsuzluk başladı gibi, nerdeyse zamanımı boşa geçirmemek için üstüne para verip çalışmayı düşünür oldum, internet ilanları desen 5 yıl tecrübeden açıyor kapıyı, bu beş yıl tecrübeyi nerde kazanmamız gerek onu çözemedim, bir amca dayı olmadan zormuş bu işler tavsiyeleriniz ne olur, bu kadar çok mesleğime başlama isteği varken karamsarlığa kapılmamak elde değil.

soru nasıl iş bulacağız? şehir Ankara

not: tanısanız zeki dürüst evini barkını emanet et yani öyle de bir insanım ama düzgün şeyler ne zaman prim yapmış ki

not2: en yakın hedefim yüksek lisans gibi duruyor şimdilik

 
soru ney


  • adventchant  (01.08.14 00:00:29) 
Staj yaptiginiz yerlerden baglantilariniz yok mu? IMO'ya da bi' ugrayabilirsiniz.


  • ay nov kung fu  (01.08.14 00:00:41) 
tepe'de staj yapmıştım ordada işler tanıdıkla dönüyor bildiğim kadarıyla


  • wakabayashi  (01.08.14 00:02:44) 
bu işler torpilsiz olmaz. bizim bölümün kafası çalışmayan hanzoları,kıroları bile süper firmalarda işe başladı. biz sürünmeye mecburuz sanırım. :-(


  • zarpandi t  (01.08.14 00:08:22) 
askerliği yap önce. her gün iş aramalısın. bu iki gün uğraşılacak bir şey değil. birkaç hafta boyunca onlarca yere başvur. kpss falan da düşünebilirsin.


  • hohoya  (01.08.14 00:18:47) 
Özellikle inşaat sektörü torpille dönüyor.ihale alim surecinde oldugu gibi.tecrube edinene kadar gocebe sayilirsin.(eger statik proje yapmayacaksan)

Allah yardimcin olsun.lakin sakın belediyelere gireyim deme.
  • vefalilutfu  (01.08.14 01:30:48) 
cevaplar için teşekkürler herkese. 2016'da yapılırda girersem kpss'ye 100 alsam bile yerleştirmezler bizi. Askerliği erteledim y.lisans olmazsa askere gideceğim. Herhangi bir alanda torpilim yok ne yazık ki.


  • wakabayashi  (01.08.14 07:52:54) 
inşaat mühendisi olarak çalışmak niyetiniz varsa, bırakın yüksek lisans planlarını ve ilk fırsatta doğru askere gidin. ankara'dan inşaat mühendisi tavsiyesi :)


  • silent storm  (01.08.14 09:29:19) 
yapı denetimlere uğra biri olmasa öbürü olur ama çok fazla bişey bekleme kendini geliştirme açısından proje flan okursun insan ilişkilerin gelişir az birazda para kazanırsın eğer şantiyecilik falan düşünüyosan ön adım olur.


  • moderniko  (01.08.14 09:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.