[]

Saç Bakımı Uzmanları Buraya!

Sevgili Blendaxlar,John Friedalar;
Bir saç sorusu da kendim için gelsin :)

Uzun, dalgalı saçlarım var. Çok ince telli sağolsun. Tararken ayrı, şekillendirirken ayrı uğraşıyorum. Uzun süre düzleştirmekten dolayı (son 5 senedir haftada 1 gibi) çok cansızlaştı ve yıprandı haliyle.2 sene önce bir kere de Brezilya fönü yaptırmıştım. Dalgalı halini her zaman kullanamıyorum, düz saç daha rahat geliyor. Dalgalıyken bir süre sonra kabarıyor çünkü.

Boya/perma vs başka hiçbir işlem yapılmadı saçımda. Jöle/köpük yapış yapış şeyler de kullanamıyorum.

Çok şampuan/saç kremi/maskesi kullandım, hiçbir fark görmedim. Şöyle saçımı güçlendirecek, ışıl ışıl parlatacak, kendi saçıma aynada hayran hayran baktıracak:) memnun kaldığınız şaç bakım ürünleri tavsiyelerinizi rica edicem.

edit: Urban Argan&Kreatinli saç kremi kullanıldı, bir etkisi olmadı.Son şampuan, saç kremi Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için olan. 1 aydır kullanıyorum hiçbir hareket yok. :(

 
Badem yagi ve zeytin yagi. Guzel nemlendiriyor saci canlandiriyor. Yeni keten tohumu yagina basladim ilk kullanimda hemen sonuc vermiyormus, duzenli kullanim sonrasinda etkisini gosterecektir.
Yalniz benim hafif dalgali kalin telli nispeten sert saclarim var. Incetelli sacta nasil sonuc verir bilmiyorum.
Badem yagi herturlu kurulugunu alip gurlestirecektir.
  • nwnd  (31.07.14 22:56:34) 
çam terebenti kalınlaştırıyor tecrübeyle sabit. badem ağı çok iyi. zeytinyağı kullan ama çok sık olmasın malum asit içermekte. bu üç yağı katıp sürüyodum saçlarım ilk yandığı sıralar.

bu arada argan yağını tavsiye eden edene. kullanmadım bilmiyorum.
kozmetik ürünleri bilmiyorum. birkaç bitkisel marka kullanan arkadaşım vardı ama fayda görmediğinden falan bahsediyodu o da.
  • uzunuzunilgi  (31.07.14 23:03:31) 
Bir arkadasimin kuzeni anaphase diye bir sampuan kullanmış. Yanında besin desteği de kullanmış. Çok memnunmuş ama denemedim.


  • Lim5  (31.07.14 23:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.