[]

Rock'n Coke VIP bileti nedir?

Daha onceki senelerde kullanan var mi? Kapida ne kadar fark odeyip kampli hale gitirebiliyoruz? biletteki isim onemli mi VIP bilet icin?




 
vip biletten kasıt eğer kombine + kamp değilse kapıda bileti kampa çavirme şansını yok 2 sene önce başıma geldi değiştirmiyolar ve isim bütün biletlere yazıyolar bu sene gördüğüm kadarıyla ama ismin önemli olcağını sanmıyorum ve ve ve Vip diye bi bilette duymadım :)


  • zozjotejmnk  (30.06.09 18:22:27) 
ViP diye bir bilet var olmasina var da, kamplisi yok.. kampi ayri satmiyorlar demek. hımm.


  • theli  (30.06.09 19:31:36) 
vip ve kamp ters geldi bana bilmiyorum. oteli falan vardır onun bakının oralara ;)


  • ozdek  (30.06.09 21:50:16) 
vip diye bilet olmaz yahut satılmaz diyeyim. vip denilen olay davetlerdir ve belirli şirketlere insanlara verilir, onlarda kanka sevgili neyim dağıtırlar. vip davetiyesi olanlar kamp kuramıyor malesef. ama ben bu sene basın olarak vip gitceğimden kamp kurabilcem yani öyle bir avantajım oldu misal :) son iki rockncoke a da cocacola davetiyesi ile girdim, üstünde isim yazmıyordu cocacola diyordu sadece, onu da ciddiye almıyorlar yani - öyle kimlik felan. sonracıma girerken ayrı vip kapısı var giriş çıkış yapabilceğiniz, bi de vip lounge var klimalı özel koltuklu felan tüm ünlüler oradan takılıyor çok elit bir mekan :) gidiyorsun şebnem ferah ile hayko ile koray candemir ile felan kanka oluyorsun :)) özet olarak vip güzel bişi.

edit : hmm, bir de az daha unutuyordum misal ben en son rockncoketa vip bilekliğim ile tüm konserleri sahne önündeki özel bölümden izledim, insanlar o kısımlar için ayrı bir para ödüyorlar. ama bazen sahne önü girişindeki adamlar kasabiliyor yasah felan diyor az kasarsanız salıyorlar sizi içeri. manic street preachers ve franz f. ı en ön sıradan izledim çok heycanlı idi. ( çok görgüsüzlük ettim evet )
  • wish i could fly  (01.07.09 00:05:45 ~ 00:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.