[]

Sık sık ön kol kaslarını gerçekten geliştirir mi?

www.gununfirsati.com

Şunlar var ya gerçekten işe yarıyor mu ön kol kasları için? Deneyimleyen var mı?


 
Ben de işe yaramadı. 18li yaşlardaydım gerçi. Cebimde bununla dolaşırdım millet osbir çekiyom zannederdi. Bünyeden bünyeye değişir bu işler ama o zamanlar dersanedeki bütün erkekler almıştık hiç birimizde işe yaramamıştı.

Edit: gerçi yok lan bizim aldığımız bundan değildi. Yaylı demirden olanlardandı. Düşün yani o bile bi boka yaramadıysa bunlar hiç yaramaz.
  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (31.07.14 22:06:15 ~ 22:13:01) 
Verdiğin link'te ''parmak kaslarını geliştirir'' diyor. Anatomik olarak mümkün değil çünkü parmaklarımızda kas yok. Ön koldaki tendonlar ile hareket ediyor parmaklar. Dolayısıyla geliştirmen gereken yer ön kolun. Sağlam bir bilek istiyorsan, tokalaşırken can yakmak, bilek güreşinde rakip tanımamak istiyorsan sadece bu sıksıklar yetmez. Ama cidden yardımcı olurlar.

Elinin altında (Arabada, otobüste, boş anlarında takılabileceğin) hafif bir sıksık, bir de günde 30 defa sıkacağın çok hayvani zorlukta bir sıksık edin. İkisi de farklı şekilde yardımcı olacaktır. Ağır olan (zor olan işte) kapasiteni arttırır, diğeri kaslarını güçlendirir. Ama dambıl da çalış. Youtube'da güzel kaynaklar var ön kol çalışması için. 3 ayda hayvan olursun.
  • kuafor cengiz  (31.07.14 22:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.