[]

Yeni tarz. Yardım gerekli.

Selam. Bana bi akıl verin lütfen.

Saç-sakal konusunda yeniliğe gittim.

Şimdi sırada parfüm, saat var. Bunları 2 başlık altında soracağım.

1: Parfüm.

Benim en sevdiğim koku gio armani aqua. Pahalı orjinali. Çakması da hiç ama hiç kalıcı değil. Toplasan 15 dk kalıyor parfümle banyo yapsan dahi.

Arkadaşlar. Ben çok ağır olmayan (misal first class gibi), tatlı güzel aromalı bir parfüm istiyorum. Bana deyin ki, abi senin aradığın şu, orjinali de şu (uygun fiyatlı), çok da kalıcı. Alayım direk. Böyle tam olarak ifade edemiyorum nasıl bir şey istediğimi ama daha böyle sert değil de tatlı işte nasıl diyeyim bilemedim.

2: Saat.

Swatch saatim var bir tane. Kırmızı silikon kordon bulamadım. Bulabilen, saate kırmızı silikon kordon nereden taktıracağımı bilen varsa öncelikle yazsın lüfen.

Onun haricinde saate 400-500 tl maalesef verecek bütçem olmadığından,

www.yenikatalog.net

76.my

Bu tür bir saat istiyorum. Ne yapayım dersiniz? Ne alayım, nereden alayım. n11'den 70 liraya benzerlerinden mi alayım. Çakması derseniz, nerede böyle bulurum. Falan filan.

 
parfüm konusunda ultra marine'i tavsiye ederim yumuşak ve günlerce kalan bir kokusu var ve bugüne kadar hiç kimseden eksi yönde yorum almadım herkes beğenir.

saat konusunda ise asla çakma saat alma, saat erkeğin en önemli aksesuarlarından birisidir. 400-500 veremeyecek durumda isen netten vs indirim kovala 250 ye falan kıyak bi saat alırsın.
  • life is not fair  (31.07.14 16:43:48) 
@life is not fair

abi tamam bana örnek gösterdiğim gibi bir saat, parfüm ve gözlük gösterir misin internetten?

gözlük de şu şekilde, kemik çerçeveli siyah camlı güneş gözlüğü böyle dikdörtgen falan.
  • brad pitt  (31.07.14 16:51:52) 
Saat konusunda bir şey diyemem ama yıllardır bunu kullanırım.
Burada da iyi bir fiyata var. Bayram öncesi 2 şişe aldım.
www.mizu.com
  • gece lampulu  (31.07.14 16:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.