[]

spam mail atanlara kananlar var mı ?

My Dear Friend.
I have this business i will like to contact you for but if only you can be trusted; my name is D......K..... I am an accountant with B... bank.
The arrangement of this deal is for you to only assist me have the said fund transfer into your bank account through the bank internet online banking transaction.
The said fund is (USD$4,730,000.00) four Million seven Hundred and thirty Thousand United State Dollars Only. And will like you to work with my advice so that we will not make any mistake.
Since the transfer will go through online that means there will be no delays for immediate transfer, will also like to offer you 40% for the total funds as commission.
If you are willing to assist me on this proposal therefore go ahead and fill the below information;


bu tarz mailler geliyor arada spama düsüyor .soruyorum bu adamlara kananlar oluyor mu ?

 
ben gözünden anlıyorum o tür mailleri.

ama ben de bir soru sorayım. neden gönderirler bu mailleri anlamam
  • abelardo  (31.07.14 14:53:08) 
Bulgar kızların "uçak paramı ver geleyim evlenelim" telefonlarına kanan onlarca Türk varken Nijeryalıların scam maillerine kanan pek çok dünya vatandaşı vardır sanırım.


  • whoosie  (31.07.14 15:01:43) 
sana parayı gönderebilmek için karşılığında senden bi miktar para istiyor. istatistiklerini çıkartmışlardı bunların epey dolandırılan vardı.

bana her mail geldiğinde ben cevaplıyorum baya muhabbeti ilerletiyoruz ama tıkanıyo bi yerde. avukatım sizinle iletişim kuracak işte bilmem kaç parayı ülkeden çıkartmamız lazım IBAN gönderin diyolar, ekte zenci kız fotoları atıyolar. gönderiyom hesap bilgilerimi sonrası gelmiyo :D
  • bana da mi lolo  (31.07.14 15:14:56 ~ 15:15:26) 
kaç sefer gazetelerde okudum. kananlar, dolandırılanlar, sonra polise şikayet edip bunları yakalatanlar var.


  • mea maxima culpa  (31.07.14 15:20:21) 
Var ya bi ara bilmemkim prensiyim su kadar param bankada dondu bana şu kadar yolla sonra su kadar trilyonu bolüşelim diye gelen maillere yolluyorlardi. Bulgar kızlar, terör örgütüne yardım diye arayanlar, kontorculer, cep telefonu vs satanlar zaten ayrıca dolandiriyor.


  • Lim5  (31.07.14 16:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.