[]

E-sgk hizmet dokumu ekrani, isten cikis tarihi ?

Selamlar, bir arkadasim vize icin evrak toparliyor. Hizmet dokumu ekraninda son ay, yani Haziran'da aldigi brut maas tutari yaziyor ancak yanindaki 'isten cikis tarihi' kisminda da 30/06 yaziyor. İsten cikma gibi bir durum yok, hatta adam panik yapti mudurunu falan aradi :). Fabrika kapali oldugu icin ik'ye de soramiyor. Neden boyle gozukuyor olabilir ? Bu sekilde sengen vize basvurusunda sikinti cikar mi sizce ?




 
@divit

Aklimiza geldi ama firma dunyanin sayili firmalarindan, kurumsal ivir zivir. Etrafinda birkac kisiye sordu daha once duyan yok boyle bir sey. Sirkette 1 sene 4 aydir calisiyor.
  • kint  (31.07.14 14:38:09) 
@divit

Bir de sunu merak ediyorum. Dedigin gibi bir durum olduysa, o tarihe kadar olan tazminat tutarinin bu kisiye odenmesi gerekmiyor mu ?
  • kint  (31.07.14 14:41:48) 
sgk'ya gidip kuruma hangi gerekçe ile çıkış bildirmişler öğrenebilir. işten çıkış bildirgesinde çıkış sebebinin bildirilmesi zorunlu. ona göre tekrar değerlendirmek lazım.

çıkış kodu açıklamaları aşağıdaki linkte var.

www.alomaliye.com
  • pomolilik  (31.07.14 14:44:27) 
tazminatla ilgili olarak da işyerinde kesintisiz çalışmaya devam ettiğini tanık veya sair belge ile ispatlayabiliyorsa çıkış bildirilse de sonraki dönem de tazminat hesabına katılır. bu şekilde fesih gerekçesi açıkça bildirilmemişse ve haklı neden yoksa geçersiz fesih nedeniyle kıdem-ihbar tazminatının ödenmesi de gerekecektir.


  • pomolilik  (31.07.14 14:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.