[]

Klima çarpması ve Rapor

selamlar,

sanırsam klima çarptı beni bugün. kendimi şu anda hiç iyi hissetmiyorum. çook uzun zamandır (2-3 sene falan heralde) hasta olup doktora gitmemişim, onu farkettim. nasıl yapılıyordu bu işler unuttum...

şimdi, öncelikle:

1) klima çarpmasına rapor verirler mi? şu anda bile zor duruyorum, psikolojik de olabilir belki ama işyerinde başladı, biraz da klimanın direkt altında durdum hakkaten.
2) napıyoruz rapor almak için, illa aile heklimine mi gidiyoruz? daha geçen sene taşındığım yerdeki aile hekimimi bilmiyorum, başka bişey yapsam, başka yere gitsem olmaz mı? nasıl yapabilirim?

şimdiden teşekkürler, sağlıklı günler...

 
1-doktorun durumuna göre rapor verir
2-www.mhrs.gov.tr

  • Kozmik_Rakun  (31.07.14 13:40:39) 
Bugün aynı sebeple aile hekimine gittim, çat diye verdi raporu. Masabaşı işte çalışıyorum, çalışmamı engelleyecek diyosun bitiyo gidiyo. Herhangi bi hastaneden de alabileceğini düşünüyorum.

edit: ikametgahın yeni taşındığın yerdeyse online sistemden aile hekimini bulabilirsin.
  • pandispanya  (31.07.14 13:42:36 ~ 13:43:22) 
geçmiş olsun.

1. verirler de klima çarpması demezler adına.
sen klima çarptı diye gitme, semptomlarını söyle doktora.

2. bulunduğun yerdeki aile hekimine kaydını 2 dk'da aktarabilirsin. özel hastanelerden çok rahat alırsın bir de.
  • [silinmiş]  (31.07.14 13:43:10) 
iş yerinde misiniz? iş yeri hekiminiz yok mu?


  • inheritance  (31.07.14 13:44:40) 
aha hakkaten işyeri hekimimiz var, ama onların rapor verme yetkisi oluyor mu ki? yoksa sevk mi eder beni hastaneye acaba?


  • loveinaflipbook  (31.07.14 13:48:31) 
2 güne kadar verebiliyormuş galiba.

www.alomaliye.com
  • inheritance  (31.07.14 13:55:38) 
:D vermedi valla. onun yerine ilaç verdi yolladı. boğzımda ve ciğerlerimde bişey yokmuş, o yüzden hastadan saymadı sanırsam. daha kötüye gidersem akşam tekrar başka doktora giderim artık.

teşekkür ederim cevaplarınız için, mutlu günler!
  • loveinaflipbook  (31.07.14 13:59:33) 
Hocam seni kovacaklar bu gidişle. :/


  • otonom  (31.07.14 14:04:13) 
yok hocam kovulacak bir durum yok ortada. hasta da mı olmayalım? 7-8 yıllık iş hayatım boyunca bir kere rapor aldım sadece.


  • loveinaflipbook  (31.07.14 14:15:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.