[]

almanyadan ne getirilir? Hediye sorunu

merhabalar sevgili duyuru sakinleri, stajım için yaklaşık 1 aydır burdayım ve bir ay kadar daha burada kalacağım. Dönüşte ne alayım, anneye babaya ve 2 ablaya ne götürülür?
elektronik olarak ciddi manada fark olduğunu düşündüğünüz veya almadan dönme dediğiniz ne var?
not: bütçe olarak totalde €1000 ya kadar zorlayabilirim ama ideal olarak 500 diyebilirim.
not2:aile yurtdışıyla oldukça içli dışlı ve hali vakti gayet yerinde insanlar bunu hediye seçimi için söylüyorum, ortalama herkesin yıllık 2-3 çıkışı olur.

 
elektronik olarak ciddi manada fark olan bir ürün hiç yok. yılda minimum 10 kez git gel yapıyorum ve hiçbir şey almıyorum ki fırsatları inanılmaz araştıran seven bir insanım.

alacaksan gıda türevleri al. farklı çikolatalar jelibonlar içkiler ve son gün de peynir çeşitleri. old amsterdam candır.
  • prodeq  (31.07.14 12:21:36 ~ 12:22:18) 
cikolata, haribo cesitleri, Ritter Sport ve eger alkol kullaniyorlarsa sarap olabilir. Onun disinda anne ve ablaya Kozmetik.


  • emrahday  (31.07.14 12:41:47) 
kozmetik olarak biraz pahalı diğer kremlere göre ama weleda diye bir krem var orada çok kullanılıyor türkiye'de yok ondan alabilirsin dm'lerde bulabilirsin.

thalia'ya falan gidip türkiye'de olmaz dediğin defter,süs,kırtasiyelik falan bakabilirsin

elektroniği boşver getirdiğine değmez.

alkol içiyorlarsa bagajında taşıyabileceğin ufak jagermeister'lar veya münichin oralara özel alkoller var 200ml bir kutuda 4-5 tane falan yer alıyor onlardan alabilirsin

bunlar dışında çikolata falan alabilirsin.

ha tabi sen bunları düşünürsün de mesela benim annem mevlana marka çay ister gittiğimde türk marketlerinde satılıyor. tadı güzelmiş.
  • eleutheiros  (31.07.14 13:06:30) 
kozmetik derken, parfüm harici ne alınabilir? veya hangi parfümleri önerirsiniz açıkçası parfüm bilgim davidoff-bvlgari-prada üçlüsünden ileri geçmiyor


  • bozbaykus  (31.07.14 13:08:31) 
Rossman veya budni magzalarina gir tester lari bi dene


  • hengame35  (31.07.14 13:54:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.