[]

ipad'a pdf dosya transferi (internetsiz)

Selamlar,
Bilgisayardan nasıl pdf transfer ederiz? Bir uygulama filan var mı?
Internet olmadan yalnız.
Teşekkürler.

 
şöyle bir şey buldum fakat bunu bilgisayara indirmeniz içinde internet lazım.
www.iphone-mac.com

ama indirdiğiniz takdirde internetsiz olarak tüm transferleri yapabilirsiniz.

**itunes üzerinden bir çözümü var mı bilmiyorum**
  • tek terk  (30.07.14 23:32:16) 
ben anlamadim. itunes veya itools gibi uygulamalar kullanarak olur ama bilgisayara da mi baglamayacagiz?


  • wiillii  (30.07.14 23:37:12) 
internet biraz yavaş bulunduğum yerde; itunes'um var, usb kablom var, bilgisayarımdaki pdf'leri kabloyla ipad'a atmak istiyorum. şimdi ibook denedim, onunla oluyor ama bu sefer de pdf'leri yalnızca ibook'ta açabiliyorum. örneğin başka bir pdf uygulamasına aktaramıyorum, ki üzerinde yazıp çizebileyim.


  • puc  (30.07.14 23:41:30) 
@wiillii;
bu program da galiba ibook'a transfer sağlıyor?

  • puc  (30.07.14 23:46:14) 
adobe ve usbsharp veya documents gibi uygulamari yükleyin. bilgisayara baglaninca apps kismindan uygulama üzerine geldiginizde asagida yüklü dosyalar görünecek oraya pdfleri upload edin kablo yardimiyla. daha sonra uygualama icinde pdfe uzun basar ya da menüsünü acarsaniz open with diye diger uyumlu uygulamalari gösterecektir.

pdf annotation icin kullanacaksaniz dedigim programlar cok bsarili degil. adobe belki digerleri degil.

documents:
itunes.apple.com

adobe:
itunes.apple.com

usbsharp:
itunes.apple.com

annotation kismina yorum yapmayacagim isteginize göre secin. mesela kimisi ayni dosyaya kaydediyor kimisi orjinali ayri tutup karalamaniz icin baska dosya yaratiyor ki geri dönüp orjinale hala erisesiniz.

edit: itools itunes alternatifidir sistem dosyalarini gösterir, uygulamalara vs erisiminiz olur uygulama icindeki dosyalari düzenleyebilirsiniz. kurulumsuz ama kullanmak icin bilgisayarda itunes yüklü olmak zorunda driver icin. itoolsun avantaji eszamanlama ile ugrasmadan direkt dosya atip geri cekmek icin. ama sizin sadece dosya aktarmak icin degil dosya görüntülemek icin de programa ihtiyaciniz var. yukardaki applere bir bakiverin.
  • wiillii  (30.07.14 23:48:08 ~ 23:49:51) 
@wiillii:
harikasın. bende hem adobe hem de foxit vardı. ama itunes'ten bunlara bir girip bakmak aklıma gelmemişti. aptal gibi o kadar uğraştım önceleri, yavaş internetle önce bilgisayardan dropbox'a upload edip, sonra ipad'de yine dropbox'ile download yapmaya.
çok teşekkürler.
  • puc  (30.07.14 23:55:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.