[]

Avrupa maçlarında Türk takımlarını desteklemek?

ben bu işi anlamıyorum arkadaş. Avrupa'da Türk takımlarını desteklemek zorunda mıyım? Türkiye'den bir takım Avrupa'da maç yapıyor, ee o maçın benim için herhangi bir maçtan farkı yok? İstersem rakibi de desteklerim, ligim de rakibim olan takımın neden Avrupa'da başarılı olmasını isteyeyim? Ben mi yanlış düşünüyorum?




 
liginde rakibin olan takımın seviye atlaması = senin de seviye atlaman olabilir mesela. rakibinin dışardaki maçlarını nötr olarak izleyen insana zaten bir şey denmez ama inadına köstek olmaya çalışan insan tipine dönüşmek en kötüsü.


  • zgrydn  (30.07.14 22:38:05) 
Bence evet yanlış düşünüyorsunuz.
Zaten ciddi ciddi her konuda ayrılık yaşayan bir milletiz: siyasette, dini konularda vs. E, kalkıp eğlence amaçlı bir oluşumda bile kendi içinde ayrılık yaşarken neden bunu uluslararası areneya taşırsınız ki? Neden çok ciddiye alıyorsunuz bu futbolu?

Ayrıca futbolu bu denli ciddiye alan bir toplumun bireyleri kendi takımı yerine rakip yabancı takımı destekliyorsa vatan hainliğiyle eşdeğerdir bence.
  • m e b  (30.07.14 22:45:52) 
tabi ki zorunda değilsin ama desteklemeyenleri kınıyorum.

zira her maçın değeri aynı, yani istanbul bşb gidip intertoto'da göteborg'u yenerse ülkeye kazandırdığı puan gs - psg maçından gelecek puanla aynı.

kaldı ki yabancılar senin ülkenin takımlarından tanıyor. bari bu konuda birlik olalım amk.
  • siradisi00  (30.07.14 22:59:17) 
yoo niye zorunda olasın ki, ben desteklemiyorum şahsen. mesela beşiktaş şu turu geçip sonraki turda elensin uefa'ya gitsin istiyorum. böylece hem gs'nin kasasına daha çok para girer, hem de bjk şl'de sıfır çekiceğine uefa'da 3-4 maç kazanır biraz ülke puanı kazandırır. win-win.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (31.07.14 00:37:38) 
icinden gelmedikce zaten nasil destekleyebilirsin ki? ben turkiye'de sevdigim takimlar avrupa'da tur atlasin isterim. mesela yarin karabuk'un kazanmasini istiyorum. ama bir partizan'la, valencia'yla, athletic'le filan oynasaydi durum degisirdi. yani hangi takima sempatim fazlaysa onun kazanmasini istiyorum. ama galatasaray ya da turk milli takimlari kimle oynarsa oynasin karsi tarafi desteklerim. ulke puani filan benim icin onemli degil.


  • John Finn  (31.07.14 03:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.