[]

Battlefield 3 Ekip

Merhaba Galya'nın gladyatör paralayan askerleri;
Ben şu originde Battlefield 3'e sardım son 1 aydır..
Oldukça sık oynuyorum. Günde 1-2 saat gidiyor.
Ama elin Alman'ı Rus'u ekip olmuş Conquestte esip gürlüyor.
Ben de istiyorum ki arkadaşlarım olsun, aynı squad'da binelim helikoptere bayrakları tek tek alalım..

Var mı oynayan, ekibine dahil edecek birileri?
Bağlantım 50 mbit, ping konusunda sorunum yok.
Teamspeak dahi kurdum rahat iletişim kurmak için, nanay.. İspanyol adamla hola, como estas bi yere kadar..

 
Ben arada oynuyorum ekibim yok premium yok teamspeak var origin kullanıcı adımı mesaj attım eklemek istersen. Bende aynı şekilde yabancılarla oynuyorum ingilizcem idare eder ama Türkçe konuşur gibi rahat edemiyorsun tabi.


  • klakie  (30.07.14 17:54:04) 
gel hocu yardıralım attack helikopterde deli manevralar yapıyorum usta pilotum :) özelden origin id atıyorum


  • metehan01  (30.07.14 18:51:38) 
Ben de gelebilirim. Yillardir cod serisi oynarim, dolayisiyla bf serisinde pek iyi sayilmam ama zamanla alisirim. Takim oyununu iyi bilirim. Origin id'mi mesaj atiyorum.


  • majesteleri84  (30.07.14 19:06:03) 
Herkese teşekkürler..
Hepinizi ekledim, ortak noktada buluşuruz :)

  • quaker  (30.07.14 19:35:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.