[]

dışarıda birbirine çok aşık çift gören evli çiftlerin düşündüğü?

önceki başlığımda yaşadığım durumu özetlemiştim. bayram arefesi tesadüfen yabancı bir kadınla tanışmıştım. 3 günde hem o hem de ben deliler gibi aşık çift resmi çizmiştik ama ikimiz de 3 gün sonra ayrılacağımız için gerçekte aşk yaşamıyorduk. her neyse. bu 3 günde plajlara, restaurantlara, müzelere, gemilere vs..bir çok yere gittik. her yerde birbirimizi okşadık, sarıldık, kokladık, ben ona plajda masaj yaptım vs..ama hiç bir cinsel içerikli bir sahne yoktu. ve gittiğimiz yerler hep modern kesimin takıldığı yerlerdi.

ama heryerde yiyecekmiş gibi baktılar. özellikle evli çiftler.

acaba bu bakmalarının sebebi "ahhh keşke biz de böyle olabilseydik" bakışı mıydı? yoksa "şunlara bak utanmadan aile içinde bu denli yakınlaşabiliyorlar" mıydı?

yoksam yabancı ve türkün olmasından mütevellit mi ilginçlik katmıştı?

bi de siz otobüste, sokakta, plajda böyle bir sahne görseniz ne düşünürdünüz?

 
bişey düşünmem. sarılan, öpüşen görsem rahatsız olmam. bu arada o evli çiftler de birbirine aşık olabilir ve öpüşüp sevişebilir. evlenince aşk biter diye bir kural yok.


  • rock n roll  (30.07.14 13:33:00 ~ 13:35:47) 
evli çiftler genelde sessiz ve etrafı izleyen tipler oluyor zaten.

bakın çok ciddiyim normal bir arkadaşınızla gittiğinizde bile cafede filan denk gelirseniz siz de onları izleyin böyle sadece etrafı izleyip, huzur bulmaya çalışan tipler oluyot %80'i.

e bi de öpüşen çift görürlerse daha bir şenleniyor bence manzara :)

yani onların rutini bu ben artık olaya böyle bakıyorum, dışarı çıkınca birlikte keyifli vakit geçirmekten çok etrafı izlemeye odaklanıyorlar.

ben görsem hiç umrumda olmuyor valla, bakmıyorum.
  • neferkitty  (30.07.14 13:40:44) 
Otobüste görsem uyarırım, diklenirse döverim. Tamam herkes istediğini yapar falan ama özel denen bir şey var ve kamusal alanda edep kurallarına uymak gerek, otobüste milletin içinde terbiyesizliğin lüzumu yok.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (30.07.14 13:45:51) 
Hiçbirşey düşünmem.Evlendıklerinde de böyle kalmalarını umut eder geçerim.


  • nanelimonportakal  (30.07.14 13:50:17) 
bir şey düşünmem. etrafta küçük çocuk varsa biraz dikkat etmek gerekir tabii. herkes kendi çocuğunun o tarz sahneler görmesini istemeyebilir sonuçta.

@sevgili sen masada değil yatakta güzelsin, umarım bana denk gelirsin ve umarım uyaracağın kişi ben olurum...
  • ack3000  (30.07.14 13:58:00) 
ne güzel bir görüntü derim.. onların mutluluğuna bakarak mutlu olurum.


  • tabudeviren  (30.07.14 14:03:00) 
bizim insanımızda var bir tuhaflık. adam, karısını sokak ortasında kurban keser gibi keser. millet sadece izler. ya da adam karısını döver, bizim millet karı koca kavgası der araya girmez. sokakta, otobüste, dolmuşta sarılan, öpüşen çift görsün delirir ve hemen müdahale eder. sevgi, aşk kötüdür, şiddet güzeldir.


  • rock n roll  (30.07.14 14:04:15) 
Aaa sen o nuri bilge ceylan filmi karakteri olan abisin :)

Abi niye gol yok ya , surda bizbizeyiz, niye yani, sebep, hı?


Cevap; evli degilim, cevabimda yok.
cecilia sen nabiyosun gorunce dersen, cekirdek esliginde izliyorum abicim ;)
  • cecilia  (30.07.14 14:50:54) 
uzak mesafe iliskisi yasiyorum ve cok sadik biri oldugum icin diger insana soz verdigimden birsey yapamadim. ama iste 3 gun sevgili gibi takilip bazi duygusal, bedensel ihtiyaclarimizi seks yapmadan giderdik. ecnebilerin deyimi ile refreshing soul


  • mayeskuel  (30.07.14 15:18:29) 
@ack3000
Umarım

@mayeskuel
İyi ki bir şey yapmamışsın! Daha ne yapacaksın acaba? Sizin için aldatmak sadece cinsel organların birbirine teması mı oluyor? Bi tanesi de çıkmış oradan niye gol yok diyor, te allam. Sen yersin o golü inşallah asdgadf
  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (30.07.14 15:52:32) 
@sevgili, uzak mesafe iliskisi yasamadan, bizim yasadiklarimizi, hayat gorusumuzu bilmeden, anlamadan sadece kendi duygu dunyanla hareket ederek yaptigin bu yorum bana sacma geldi.


  • mayeskuel  (30.07.14 15:54:35) 
Ben gördüğümde bir şey olmuyor. Seviniyorum hatta; daha çok sarılan, koklaşan çifte ihtiyacımız var. Sevgi hareketlerinden zarar gelmez kimseye.

Evli çiftlere gelince, yeni evliler için bir şey yok ama eski evliler için bir miktar kıskançlık + bir miktar onaylamama durumları olabilir. Çünkü onlar zamanında o hareketleri yapamamış olabilirler, şimdi başkasında görünce kendilerine onaylanmayan şeyi onaylamıyor olabilirler. Bazıları için o kıvılcım geçmiştir çoktan, onlar o hale geri dönemedikçe sizi kıskanıyor ve onaylamıyor olabilirler.

Olay biraz da sizsiniz, hazır o kadar yakınlaşmışken devamını da getirseydiniz. Aldatmışken tam aldatsaydınız.
  • aychovsky  (30.07.14 15:58:33) 
@mayeskuel, verdigin son bilgi ile icim parcalandi :/. Uzak mesafe hı, tüh.


  • cecilia  (30.07.14 16:06:29) 
taktınız aldatmaya. open relationship denilen bir olgu var.


  • mayeskuel  (30.07.14 16:09:59) 
@mayeskuel
Uzak mesafe ilişkisi yaşamadığımı nereden biliyorsun? Sen sadık falan değilsin. Senin şu yaptığın savunma da alanen 'davut kendini avut.'

  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (30.07.14 16:44:39) 
Eskiden ne güzel lan bende yasarim ileride umarim derdim hosuma giderdi ancak yillar gecip yalnizligim surdukce artik sinirle karisik bakiyorum. Hatta gormemek icin sokaga cikmadigimda oluyor.


  • fransızkalanadam  (30.07.14 19:16:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.