[]

Bunları alayım mı? (beyaz eşya)

www.hepsiburada.com

bu. sırf samsung diye seçtim. ben anlamam çamaşır makinasından yoksa. derseniz ki aşağıdaki 550-600 liralık makinalar da birebir aynısı, hiçbir farkı yok, servisi de problem çıkarmaz, o zaman gidip onları alaym. zaten aklım allak bullak.

www.hepsiburada.com

şunu da bacalı diye seçtim. filreyle falan uğraşamam çünkü. derseniz ki bacalı şu var, daha ucuz, aynı kalite. gidip ona yöneleyim aynı şekilde.

bi tane de mini-fırın alacam ama ona karar veremedim.
arkadaşlar yardım edin de şu lanet günleri kazık yemeden atlatayım. diyin "şunun yerine şunu al" "hepsi burada yerine buradan al" gideyim onlara yöneleyim. ama bi el atıverin.

bi de önemli husus: haftaiçi işteyim, akşam 8den önce de eve giremiyorum. haliyle bunların gönderisini haftasonu yapmalarını sağlayabiliyor muyuz? sağlayamıyorsak gidip mağazadan alıp %90 kazık yiyecem.

 
ben buzdolabı ve çamaşır makinesini hizlial.com'dan almıştım. kargoyu takip edip şirketle konuşarak ne zaman getirilmesi gerektiğini kendilerinden rica edebilirsin.

seçtiğin çamaşır makinesi A enerji sınıfı ve 6 kg. Küçük geldi bana. tabii kaç kişisiniz bilmiyorum. biraz daha para verip 7 kg A++ bir makine alabilirsiniz.
  • teknikekip  (30.07.14 12:05:16) 
hocam tek kişiyim. fazla da çamaşır çıkmaz zaten 10 günde bir falan anca yıkarım. o yüzden ucuz olsun da, ister küçük ister nolursa olsun diyorum. ama çamaşır makinasından da hiç anlamıyorum. bu arada 700tl'den fazla vermek istemiyorum kesinlikle. (750-800 liradır ama 80-100 liralık hediye çeki veriyordur, öyleyse olur tabi)


  • kamera motor  (30.07.14 12:09:50 ~ 12:10:23) 
www.hepsiburada.com

739+9tl gene dağıtıyorum bütçeyi ama o kadar fiyat farkına değer derseniz düşünebilirim en azından.
  • kamera motor  (30.07.14 12:18:36 ~ 12:23:24) 
abi hiç gerek yok o zaman. bak senin ürün hizlial'da daha ucuz: 649,00 TL www.hizlial.com

bak senin aspiratörü buldum: www.hizlial.com

şu fırında senin işini görür: www.hizlial.com

hadi hayırlı alışverişler :)
  • teknikekip  (30.07.14 12:36:10) 
eyvallah hocam fazla kurcalama diyosun :D

kargoyla da aynı fiyata geliyrsa burdan alayım (hepsiburadada kargo beleş)
  • kamera motor  (30.07.14 12:43:02) 
veriyorum o zaman sipariş ya. bu aspiratörü falan kurmaya gelirler herhalde dimi?


  • kamera motor  (30.07.14 12:57:26) 
abi çamaşır makinesinde sorun çıktığında samsung'dan şikayetçi insanlar, başka marka bak derim.
bir de özellikleri iyi değil, biraz daha fazla verip daha iyi bir şeyler alabilirsin.

  • yalnux  (30.07.14 13:05:18) 
al bak senin için çamaşır makinesi buldum, candogan62 de onaylamış hem:)
www.n11.com
forum.donanimhaber.com
  • yalnux  (30.07.14 13:33:17 ~ 13:36:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.