[]

10 ağustos seçimleri

bu adamın seçilemeyeceğine (veya bir şekilde seçilmiş gibi gösterilmeyeceğine) hala inanan var mı ki? yani tutup da sandıktan ekmeleddinin (diğerine hiç değinmiyorum farkındaysan) çıkabileceğine inanan, bir şekilde bir şeyleri değiştirebileceğimizi hala düşünen birileri var mı? eğer varsa çok merak ediyorum nasıl buna inanabiliyorlar?

ha bi de ülke bitiyor galiba bu ağustos itibariyle, yenisini verecekler mi?


 
gayet çıkar gibime geliyor ya, ekmeleddin'in bile yobaz tayfadan oy alma ihtimali zor.

ülkeye gelince 10-20 seneye en azından büyük şehirlerde yaşlı nüfus azaldıkça dine inanan kesim sayısı büyük bir oranda azalacak. kendi arkadaş çevrem için konuşuyorum ki geniş bir çevre, yeni nesil ya ateist, ya agnostik yada ayıp olmasın müslüman'ı. belki o zaman işte bir şeyler değişecek. umudum 80'ler ve sonrası yani.

edit: gayet çıkar dediğim, tayyo çıkacak tabii ki birinci. biz yine de güzel insan ekmeleddin'e oyumuzu vicdanımızın rahatlığıyla vereceğiz.
  • ozzpwnz  (30.07.14 07:17:28 ~ 07:18:24) 
Cikmadik candan umut kesilmez


  • Kreuzberg  (30.07.14 07:29:15) 
@ozzpwnz valla ne yalan söyliyim, 10-20 yıl sonraki kuşağa güvenecek kadar vaktimiz kaldığını düşünmüyorum ben. o bahsettiğin insanlar kaçacak veya kaçmak zorunda bırakılacak ülkeden gibi geliyor artık ciddi ciddi (bkz. iran). çok zor durumdayız bence.


  • in vino veritas  (30.07.14 07:41:19) 
safımız belli olsun be yeğen. bu köyden yeni gelmiş, şark kurnazı zihniyetin gitmesi gerek. safımız belli olsun. öte yandan ihsan ekmeloğlu'nun kaybetse de bu yoldan vazgeçeceğini düşünmüyorum.


  • fagus orientalis  (30.07.14 09:09:20) 
@fagus
Kim kim? Ihsan ekmeloglu mu? Ahahah

  • dafuq  (30.07.14 10:24:49) 
tayyo cikacak tabii ki, cikmasa bile yine hileyle hurdayla kesin cikar 1. Keske secimler icin de bi sinav yapilsa, belli bi birikimi olanlar ya da ne bileyim belli bi egitim seviyesi olanlar sadece oy kullanabilse.


  • barbara herhalde barbara manken olan  (30.07.14 11:19:22) 
ne yapıp edip melih gökçek'e seçimi kaybettirmedi bu adamlar, erdoğan'a mı kaybettirecekler.


  • godoy  (30.07.14 11:34:14) 
tayyip erdoğan'ın çıkacağı aşikar. ilk turda bile alabilir. anketlerde chp seçmenin bir bölümünün seçimi boykot edeceği, mhp seçmenin bir bölümünün ise ekmelledin ihsanoğlu yerine tayyip erdoğan'a oy vereceği çıkmış. karşı çıktığım anlaşılmasın ama çatı adaylığın belki de en büyük dezavantajı bu tip fireler.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (30.07.14 11:48:13) 
yahu bu adamın seçilemeyeceğini başta kk ve devlet bahçeli biliyor zaten.
daha adam hala chp ve mhp kitlesini sandığa çekme peşinde.

bu arada evet 10 ağustos da eski türkiye bitiyor. ve yenisi verilecek.
  • ne nicki be  (30.07.14 11:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.