[]

hayvan gibi spor- kilo verme

arkadaşlar şimdi benim yaklasık 1 bucuk aylık bir boslugum var. bu arada hafiften bi toparlanayım diyorum ben. şimdi sporcu bir insandım zamanında 2 ayda 15 -20 kilo vermisligim var ama tekrar aldım yaklasık 3 sene sonra. simdi kosudan ziyade duzenli bi program uygulayayım dıyorum kı etkısı daha fazla olsun. ne önerirsiniz, kaynak verir misiniz?

tesekkur ettim simdiden :)


 
manyak gibi her kilo verme duyurusunun altına yazmaya başladım
(bkz: insanity)

  • yazmamaya yemin eden adam  (30.07.14 02:30:52) 
ben de manyak gibi inatla yeni duyuru açtım, sıkıntı yok. tesekkur ettim


  • cokponcik  (30.07.14 02:40:12) 
1,5 aylık program oluşturabilirsin kendine, hazır olsun diyorsan www.bodybuilding.com gibi bir şey olabilir, bu programı çıkış noktan yapıp kendine göre özelleştirebilirsin, özellikle kardiyo anlamında, daha fazla kilo verme-düzene girme anlamında spora bağlı olarak beslenmeye de özen göstermen gerekecek, biraz o konuda da araştırma yapıp bir beslenme listesi çıkarabilirsin kendine. kendini en iyi sen bilirsin, verdiğin araya-aldığın kalorilere ve spor geçmişine göre ilk kaç haftayı anatomik uyum olarak geçireceğine ve bu linktekine benzer bir programı bilfiiil uygulamaya hazır olabileceğine karar verecek olan sensin. spor merkezi üyeliği ya da sadece evde ya da açık havada yapılacak antremanlara bağlı olarak bu program belirlenecektir.


  • candanag  (30.07.14 03:20:09) 
px90 cdlerini torrentten indir..sonrası kesin rahatlarsjn


  • zaka4alka  (30.07.14 04:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.