[]

kusum ölüyor mu

gaga bozukluguyla ilgili bi kac soru acmistim. kusun yemine kabuklu ve kabuksuz yem koydum. az once hafiften kusma hareketi yapti 2 3 defa tekrar cignemeye basladi yemleri. (hangi yemleri cikardigini göremedim kafesin icine düstü) 5 dakka sonra baktigimda kafeste kagidin üstünde sari pisligini gördüm iki yerde.

kusu ceyranda bırakmadim kesinlikle, üstünü dahi orttüm yatarken hafifce. bi siskinlik yok suan.
sorum acaba sıradan hazımsızlık sorunu bunu yapabilir mi yoks kacari yok ölecek mi.

 
su içiyor mu?


  • sen git ben geliyorum  (29.07.14 23:04:11) 
su zaten aldim alali ictigini görmedim . sürekli gözlem altında tutmak gerek galiba ama az once normal pislemis bi tane


  • sylow  (29.07.14 23:15:53) 
hala veterinere götürmediğin için ölme ihtimali çok yüksek evet.


  • neferkitty  (29.07.14 23:17:37) 
vitaform diye bi ilaç var, veterinere sorup ondan al. suyuna çok az ekliyosun. içmiyosa damlalıkla verirsin dikkatli bi şekilde. vitaminsiz, mineralsiz kalmış olabilir, bünyesi zayıf düşmüştür.


  • snape i başından beri tanırım  (29.07.14 23:49:36) 
hala veteriner derken? olay daha yeni cereyan etti. bu resmi az once cektim
i.imgur.com kırmızıdaki 3 onceki yaptiklari. sarıyı 2 yi de yeni yapti. haşlanmış patates ya da @sheisguilty dedigi gibi biraz bebek mamasi versem mi

  • sylow  (30.07.14 00:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.