[]

size de böyle oluyor mu?

www.mediafire.com
neden?



 
ilk 3 karikatür karesinden sonra son 3 kareye atlıyor genelde. :)


  • ozzpwnz  (29.07.14 21:53:07) 
Bende tam tersi oluyor. Aşırı tepki gösterip sonra inanılmaz pişman oluyorum.


  • vyava  (29.07.14 22:04:37) 
@vyava ben de :)


  • seksen9  (29.07.14 22:06:33) 
Küçükken olurdu, sonra baktım içimde kalınca üzülüyorum; bu sefer "eeeh ben üzüleceğime onlar üzülsün" diyip ağzıma geleni söylemeye başladım. En son bizi kazıklamaya çalışan mafya tipli bi barzoya "orospu çocuğu" dediğimi biliyorum, adam bakakaldı, bense kuş gibi hafiftim.

Özet: tam tersiyim.
  • pandispanya  (29.07.14 22:10:08) 
oluyor tabi :)

her ortamda her tepkiyi veremiyorsun, bazen de bir an tutuluyor insan cevabı çat diye veremiyorsun vs. vs.
  • doxanikee  (29.07.14 22:12:33) 
Dikkat etmek lazım böyle şeylere. Sadece söylenenler değil, hal hareket de dahil buna.

Geçen gün kağıt toplayan küçük bi çocuk bir şeyler söyledi arkamdan. Anlamadım ne dediğini. Normalde eli kulağa götürür "anlamadım" işareti yaparsın ya, bende yok o. Yüzümü ekşitir, kafayı biraz yana çevirir, gözlerimi de kısarım. Bu şekilde çocuğa doğru yürüdüm. Farkında olmadan korkunç bir şekle bürünmüşüm. Abilerine bakıp destek istemesinden anladım tabi bunu. "ileride kağıt var mı" diye sormuş meğer.
  • vyava  (29.07.14 22:23:52) 
olmuyor.


  • [silinmiş]  (29.07.14 22:37:57) 
Olmuyor. Bazen söylüyorum, bazen söylemiyorum. O an söylememiş olsam, içimde kalsa bile eve giderken yolda unuturum ben olayı, gündemimde kalmaz o kadar uzun süre. Birinin "Şöyle şöyle olmuştu" diye hatırlatması gerek. Aklımda tutayım da ram'den mi yesin?


  • aychovsky  (29.07.14 22:42:50 ~ 22:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.