[]

jet fadildan nasil kurtulabiliriz

selamlar.

babam gitmis 70bin tl ye caprice goldtan hisse almis. (baba olmasa laflar hazirladim ama)

simdi gecen ay da buna 1100 lira kira parasi odemisler baya sevincli mutlu insaat tamamlaninca saniyo ki hissesi 250bin lira olacakmis.

bu salakliktan nasil kurtulabiliriz?

 
yapçak bişi yok.. vatan sağolsun diceksin :)


  • accorbite  (29.07.14 20:11:37) 
caprice gold'un 63 dairesine icra haciz koydu.

www.hurriyet.com.tr

bunu göstermen yeterli olmalı.
  • [silinmiş]  (29.07.14 20:15:22) 
peki anlamadigim olay su bu adam suan binlari dikmis para harcamis bi sekilde duruyor. ne yapicak ? iflas ettim diyip gitse o insaat oyle sonsuza kadar kalicak mi yoksa bi adamin teki gelip bizim hisse icin ' 3bin lira veririm isterseniz satin bana' mi diycek ?
nasil sikiliyoruz yani merak ettim

  • seljax  (29.07.14 20:16:05) 
@douchebag adam almis artik gostersem ne olcak


  • seljax  (29.07.14 20:24:02) 
hala teslim etmedi oraları. bugun haber vardı. bu maldivdeki müslüman adası cart curt olayında da herkesı dolandırmıs. ortağı mahkeyeme verıyor. inş halledersiniz.
süreci bekliceksiniz. adam müslümanlık ayağına 3. kez yine yeniden dolandırdı ya helal olsun.

  • tadutadu  (29.07.14 20:28:42) 
en az zararla satsın. göstersen bu olacak.


  • [silinmiş]  (29.07.14 20:28:53) 
Abi adamin gelir kaynagi bu, ilginc sekilde surekli de yediriyor millete. Parasini kim kurtarmis ki siz kurtarasiniz.

"Maldivlerde erkek kadın ayrı tatil projesi' sloganı ile 60 bin kişiden para toplayan Fadıl Akgündüz'ün proje için ödeme yapmadığı, projenin bu yüzden iptal edildiği ortaya çıktı. Akgündüz, Avrupa 'daki Türkler'den "Siirt'te otomobil fabrikası kuracağım" diye topladığı paralarla planladığı projesini gerçekleştirememişti. İstanbul Beylikdüzü'nde 600 dairelik konutu teslim edemedi ve binlerce kişi mağdur oldu. Jet Fadıl, son olarak da İstanbul Bayrampaşa'daki İslami devre mülk otel Caprice Gold'u hâlâ teslim etmedi."

www.radikal.com.tr
  • crown  (29.07.14 20:31:24) 
gidip gördünüz mü inşaatı? inanılmaz tırt bir yapı, her şeyden çaldığı çok belli.


  • [silinmiş]  (29.07.14 20:32:38) 
biraz akıllı olarak.
ben babama bile güvenmem diyen adamlar 20 yıldır dolandırıcılık yapan adama para bağlıyorlar :D

  • baldur  (29.07.14 20:33:25) 
babam bunlardan olsa yani cemaatci tayyipci filan diycem adamin beyni yikanmis filan. aksine en cok kufreden kisidir.

saniyo ki bu haberleri cikartiyolar insanlar panik yapip elindekini ucuza sattirip geri alip o sekilde insanlari dolandiriyolar yani adamin mantigina gore sonuna kadar bekliycek.

sonucta adamin parasi beni ilgilendirmez ama amina koyum 1 liranin cimriligini yapan adam gidip 70 bini kimseye sormadan hic etmesi kanima dokunuyo.
  • seljax  (29.07.14 20:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.