[]

Hac

Hacca gitmek kaç paraya patlıyor gençler var mı bilen?

ana babayı yollamak istiyorum seneye, mutlu olurlar. 10bin'e yollayabilir miyim ikisini birden? Bi de ben yollarsam olur mu yani? Yoksa dinen kendilerinin mi hacca gitçek durumda olması gerekiyor nedir olay :S


 
Sanmam. Ikisi birden 10 bini aşar. Ama umre olur. Kalacaklari yere filan da bağlı biraz.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (29.07.14 17:26:09) 
ne kadar patlar peki?


  • accorbite  (29.07.14 17:51:52) 
kalacakları otele göre değişiyor. internette ufak bir aratırmayla çözebilirsin. birde bildiğim kadarıyla hadi bu yıl hacca gidelim diye bir şey yok. kuraya katılıyorsun, adının çıktığı yıl gidiyorsun. önemli olan niyet. para senden çıkmış, onlardan çıkmış çok bir şey değiştirmez. vesile olduğun için sanada üç be bir şey düşer.


  • air  (29.07.14 17:56:48) 
önce kuraya katılmalılar. dedemin 7. yılında çıktı misal. ilk yılında çıkanlar da oluyor tabi.

her birini 10 bine gönderirsin 20 bine patlar ortalama. umre olsa ikisi 10bin olabilir arkadaşın da dediği gibi.
  • uzunuzunilgi  (29.07.14 18:03:02) 
Diyanet aracılığı ile gideceklerse kuraya katılmamılar, özel şirketler kurasız yolluyor tabii tuzlu oluyor.

www.siar.com.tr
  • yatagants  (29.07.14 18:11:11 ~ 18:13:10) 
kurasız hac senin bütçene göre çok pahalı olur, umreye gönderecek bile olsan hac için kuraya katılsınlar şimdiden bence. umreye göndereceksen ama 10 bin liraya rahat giderler biz umrede iyi otellerde kaldığımız bir turla gitmiştik umreye 1500 euro ödemiştik kişi başı.

ayrıca hiç gitmedilerse önce umre yapmaları bence daha mantıklı, hac için önceden pratik olur. bildiğim kadarıyla da anne babanı hacca göndermende bir sıkıntı yok.
  • dust in the wind  (29.07.14 18:31:46) 
Umreye gönder hocam annen babanı mümkünse kışa doğru ocakta falan hem sıcaktan daha az etkilenirler. Sıkıntı çektirme hayırlı bi iş edecem derken. Hac işi kurayla oluyor o da olmuyor yani boşver onu. Umreler de 4-5 bin lira kişi başı. Ben de çok istiyorum ocakta nasipse vesile olcam inşallah. Araştır, ideal bir firma ile umreye gönder :)


  • bana da mi lolo  (29.07.14 19:33:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.