[]

yumurta beyazı

Vücut geliştirirken yumurta beyazı yeyin derler ya hani, neden sadece beyazı? Sarısıyla beraber yeyince faydası olmuyor mu? Beyazın faydasını sormuyorum, sarı faydasını mı engelliyor diye sadece beyazını tüketin diyorlar onu soruyorum?




 
kolesterol


  • localhost  (29.07.14 16:46:05) 
5-6 yumurta sarisi yedinmi hergun vucut pert olur. yumurta aki sadece protein.


  • termostad  (29.07.14 16:49:03) 
vücut geliştirenler aynı zamanda düzenli olarak cardiosunu yapanlarsa sarısıyla birlikte 5-6 yumurta yiyebilirler, bi sakıncası yok. sarısında bulunan yağ vücut için gerekli çünkü. yağ yakım döneminde ise sporcular beyazlarını yerler daha az yağ alımı için. günlük protein yağ kh alımını vücudun ihtiyacına göre yapıyorsanız hiç bir sıkıntı yok.


  • defansif orta saha  (29.07.14 17:00:28) 
Yumurta aki yagsiz ve dusuk kalorili. Ama sarisinin kolestrol muhabbeti abartiliyor bence. Surda besin degerleri var yumurtanin.

www.ahealthiermichigan.org
  • ay nov kung fu  (29.07.14 17:07:27) 
kolesterol falan bilmiyorum ama sivilce falan yapar, cildi bozar.


  • xenophobe  (29.07.14 17:22:49) 
Dünyanın en saçma efsanelerinden biri de yumurta sarısının kolesterol nedeniyle kalp damar hastalıklarına neden olduğu iddiasıdır. Kolesterol kalbe zarar vermez, bilakis kan yağlarını düşürür. Bununla birlikte, karaciğer günlük 2500 mg. kolesterolü zaten kendi üretiyor, aşırısı zarar veriyor olsa kendi kendimize zarar veriyor olurduk bu şekilde. Üç beş yumurtadan alacağımız kolesterol aşırı değildir bu anlamda. Velev ki aşırı tükettik, yine bir zararı yoktur. Kalbe ve damarla zarar veren şey kolesterol değil şekerdir. Şeker tüketmezseniz kalbiniz sağlam kalır. Kolesterol; kalp damar sağlığından tutun da kas gelişimine kadar elzem, ziyan etmeyin yumurta sarılarını.


  • angelus  (29.07.14 17:49:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.