[]

iş hayatı, ilişkiler, yansımalar

iş hayatınızda sosyal ilişkileriniz nasıl? nasıl bir ortam da çalıştığınız da önemli tabii ki.

kimseyle konuşmuyorum? mecburken konuşuyorum. gün içinde sürekli muhabbet halindeyiz vs.

aydınlatın beni.

 
Sürekli muhabbet halindeyiz, hatta özledim büyük bir kısmısını.


  • aychovsky  (29.07.14 15:23:03) 
Konuştuğum zaman bazen pişmanlıklar duyabiliyorum. Ufak espriler vs. incitebiliyorum, incinebiliyorum... O yüzden gerektiğinde konuşmayı hedefliyorum. Ama bunu uygulayamıyorum arada bir kaçırıyor :)


  • greatviolinist  (29.07.14 15:23:39) 
Oda arkadaşlarımla aram iyi, hocalarla mecbur kalmadıkça konuşmuyorum.


  • buff  (29.07.14 15:26:44) 
Herkese tek tek bir çok iyilik yaparım, anlık ya da genel sorunlarına yardımcı olurum. Benden işle alakalı bi yardım/destek istediklerinde hiç sorun çıkarmadan yardım ederim. Bu yüzden bireysel bazda sevilirim. Ama dedikodu yapmam. Sabahları hep birlikte kahvaltı yapıyolar, ona katılmam. Topluca bi muhabbetin döndüğü ortamda (herkes yoksa) 5 dakika'dan fazla kalmam. Bana güvenip bişey söyleyen ya da sadece boş boğazlığından söyleyen birisinin lafını başkasına asla taşımam. Benim yanımda dedikodu dönecek olursa "hadi ben kaçtım" de ve kaçarım, masa başında olursa kulaklık takarım. Her şeyimi anlatmam, özel hayata girmem, çok sorulduğunda "çok süper, çok teşekkürler" der ve detaylandırmam. Anket yapılsa ve gerçekten dürüstçe oylansa en sevilen ve güvenilen kişi çıkarım, işe en son giren ve yaş olarak en küçük olmama rağmen.


  • pandispanya  (29.07.14 15:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.